logo

OPEL YENİ CROSSLAND, AVM’DE İLGİ GÖRÜYOR!

Opel Kdz. Ereğli Bayisi Aysa Otomotiv, Crossland’ın Elegance serisini Özdemir Avm girişinde sergilemeye başlayınca otomobil severlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Opel Kdz. Ereğli Bayisi Aysa Otomotiv, otomobil serisini, İlçenin Erdemir Caddesinde faaliyet gösteren Özdemir AVM girişinde tanıtmaya başladı. Önceki günlerde Opel Mokka serisini sergileyen Aysa yetkilileri, hafta sonunda Crossland’ın yenilenen tasarımı ile AVM’deki yerini aldı.

“ÖNCE ŞAŞIRIYORLAR, SONRA İLGİLENİYORLAR”

Muhabirimize konuşan Opel Aysa Satış Destek Lojistik Temsilcisi Tugay Turan, Özdemir AVM tanıtım etkinliğinin ziyaretçiler tarafından ilgi gördüğünü ifade etti. AVM girişinde aracı görenlerin önce kısa süre şaşkınlık yaşadığını belirten Turan, “Aysa Taşıt Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanımız Muhammet Aydın’ın talimatları doğrultusunda araçlarımızı otomobilseverlere daha yakında tanıtmak amacı ile AVM girişinde sergiliyoruz. Özelliklerini ve fiyatlarını açıklayarak, satış ve finansman kolaylıklarımızdan bahsediyoruz. Gerçekten yoğun ilgi ile karşılaştık. Bu gördüğünüz araç Opel CROSSLAND Elegance serisi. ‘Çok yönlü pratik özellikleri ile günlük hayattaki yeni yol arkadaşınız.’ sloganı ile tanıtıyoruz. Fiyatları ise makul seviyede : özelliklerine göre 400 bin tl.’den başlıyor 600 bin tl.’ye kadar çıkıyor. Daha detaylı bilgi isteyenleri ve diğer araçlarımızla ilgilenenleri ise Gülüç’te bulunan Opel Aysa plazamıza yönlendiriyoruz.” diye konuştu.

Özdemir AVM ziyaretçileri ise soğuk kış gününde kapalı ve sıcak ortamda araç tanıtımının iyi bir fikir olduğunu belirttiler.

Paylaşın:
858 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ