logo

OY KULLANMANIN ÖNEMİNE DEĞİNİYOR, TEŞVİK EDİYOR

  • İyi Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, bayram ziyaretlerini değerlendirdiği paylaşımında, “Halkımızın, gençlerimizin her sorusuna samimiyetle yanıtlar verdiğimiz ziyaretlerimizde; 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde oy kullanmanın önemine değiniyoruz.” dedi.

İyi Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Ramazan Bayramının ilk gününde gerçekleştirdiği etkinlikleri paylaştı.

Vatandaşların İYİ Parti’ye güveninin arttığını gözlemlediğini ifade eden Balbaloğlu, İyi Parti İl Başkanı Erdal Günay’la birlikte Zonguldak’ta katıldığı resmi bayramlaşma programı ile halk ziyaretlerini özetlediği paylaşımında şunları kaydetti :

İL PROGRAMINA KATILIM

Bayramın 1. Günü Zonguldak’ta düzenlenen ‘Halkla Bayramlaşma’ Programına katılarak, halkımızın bayramını bir kez daha kutladık. Ardından ise kalabalık ekip ile Karadeniz Ereğlimizin köylerinde ziyaretlerimize devam ettik.

KIRSALDAKİ YOĞUN TEMASLARINDA SİYASİ GEREKÇELERİNİ AÇIKLIYOR

Gümeli, Dağköy, Terzi, Bayat, Sücüllü, Ballıca, Cemaller ve Tepeören Köylerimize giderek halkımız ile görüştük, sohbetler ettik. Esnafımızı dinledik, gençlerimizin görüş ve önerilerini aldık.

Her girdiğimiz iş yerinden, her çaldığımız kapıdan, her görüştüğümüz gençlerimizden gördüğümüz sıcak ve samimi yaklaşım, çıktığımız yolda Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener Liderliğindeki İYİ Parti’ye olan güvenin daha da arttığını görmemize vesile oluyor.

Biz de vatandaşlarımızın sıcak ve samimi tavırlarını aynı ilgi ve alaka ile karşılarken, “Neden Millet İttifakı?”, “Neden İYİ Parti?” olgusunu tüm ayrıntıları ile aktarmaya gayret ediyoruz.

GENÇLERLE SİYASET KONUŞUYOR

Özellikle de ülkemizin “Seçim”den ziyade “rejim” sorunu ile karşı karşıya olduğunu, Millet İttifakı iktidarında “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” çalışmaları ile ülkemizde yeniden güven ve istikrarın da kısa zamanda oluşabileceğine vurgu yapıyoruz.

Ve yine halkımızın, gençlerimizin her sorusuna samimiyetle yanıtlar verdiğimiz ziyaretlerimizde; 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerde oy kullanmanın önemine değiniyoruz. Her geçen gün daha da inanıyoruz ki; kazanan Millet İttifakı, kazanan Türkiye olacaktır.

Paylaşın:
411 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ