logo

REKTÖR ÖZÖLÇER’DEN EREĞLİ TSO’YA ZİYARET

  • BEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kurtoğlu ile birlikte Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i makamında ziyaret etti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Kurtoğlu, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na gelerek Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret etti.

TSO Yönetiminden verilen bilgiye göre; Başkan Arslan Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Çaygeç ve Meclis Katibi Cevdet Demircan tarafından karşılanan Rektör Prof. Dr. Özölçer istişarelerde bulundu.
Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Keleş, BEÜ Rektörü Özölçer ve ekibine Kdz. Ereğli hakkında brifing vererek, beklentilerini anlattı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile samimi bir ortamda devam etti.

KAMPÜS KONUSU GÜNDEME GELDİ Mİ?

Öte yandan ; TSO’dan verilen bilgide, uzun süredir gündemde olan ancak bir türlü yapımına başlanamayan Kdz. Ereğli Kampüsü’nün gündeme gelip gelmediği konusu yer almadı.

Paylaşın:
378 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ