logo

ŞEMSİ DURDU MİSAFİRLERİNİ ‘MEMNUN’ UĞURLADI

  • Otomotive devi PSA Grup Türkiye Başkanı Oliver Cornuaille, yönetici heyeti ile birlikte Düzce-Bolu Mültibrand Bayi Kervan Otomotiv Plaza’yi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ve ekibini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

Bünyesinde Peugeot, Citroën, Opel ve DS olmak üzere dört markayı bulunduran PSA Grup Türkiye Başkanı Oliver Cornuaille, beraberinde Cıtroen’in Türkiye Genel Müdürü Selen Uygun, Türkiye Satış Direktörü Serdar Akman, Pazarlama Direktörü Gün Taşdelen ile birlikte Düzce-Bolu Mültibrand Bayi Kervan Otomotiv Plaza’ya çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

KARŞILIKLI MEMNUNİYET İFADE EDİLDİ

17 Aralık Cumartesi günü samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu ve çalışanlarını başarılarından dolayı kutlayan Başkan Cornuaille, üç markanın bir arada hizmet vermesinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, Kervan ekibinin Düzce ve Bölgesine verdiği hizmetleri, müşteri memnuniyetini başarı ile yürüteceğine inandığını söyledi. Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu’da, PSA Grup üst düzey yöneticilerinin ziyaretinin kendileri için çok önemli olduğunu ve motivasyonlarını artırdığını bildirerek, misafir heyete hitaben “Otomotiv maceramızda başlangıçtan bugüne kadar bize verdiğiniz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Birlikte nice başarılara…” diye konuştu.

PSA Grup heyeti, Kervan Oto Plaza satış-servis ve yedek parça departmanları ziyareti sonrası, personel ile toplu fotoğraf çekimi, Düzce yöresel yemekleri tadımı ve şehir turu ile uğurlandı.

Paylaşın:
620 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ