logo

SERTER’DEN “AKADEMİK VE SOSYAL DESTEK” VURGUSU

  • Bahçeşehir Koleji Kdz.Ereğli Kampüs Müdürü Nilay Serter, yeni eğitim öğretim yılında da öğrencileri akademik ve sosyal anlamda desteklemeye devam edeceklerinin vurgusunu yaptı.

Zonguldak Alaplı Bahçeşehir Koleji Kdz.Ereğli Kampüsü, 2023-2024 eğitim öğretim yılına öğrencileriyle,  kaliteli ve alanında uzman öğretmen kadrosuyla muhteşem bir başlangıç yaptı!

ULUSAL VE ULUSLARARASI PROGRAMLAR DEVAM EDECEK

Bahçeşehir Koleji Kdz.Ereğli Kampüs Müdürü Nilay Serter, yeni dönemin başlaması nedeni ile yaptığı yazılı açıklamada tüm paydaşlara başarılar dileyerek şöyle seslendi:

“LGS ve YKS Türkiye, il ve ilçe Şampiyonu Bahçeşehir Kdz. Ereğli Koleji Kampüsü her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencileri ile başarılarına damga vurdu. 2023-2024 öğretim yılında da bölgenin ilk ve tek kampüs okulu olarak sahip olduğu imkanlar ile öğrencilerini hem sosyal hem de akademik anlamda desteklemeye ve ulusal ve uluslararası programlar ile de öğrencilerine katkı sağlamaya devam edecek.

BK Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve bölgemizdeki tüm öğrencilere sağlıklı, başarılı, mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.” dedi.

Paylaşın:
564 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ