logo

ŞEVKET SERTER’E SON GÖREV!..

Kdz. Ereğli Sakinlerinden Şevket Serter(75), dün akşam saatlerinde geçirdiği beyin kanaması sonrası bu sabah erken saatlerde vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Uzunmehmet Mahallesi Doktorlar Sitesi Sakinlerinden Erdemir’den Emekli Hatice Hacer Serter’in Eşi, Tümay Serter ve Bahçeşehir Koleji Kdz. Ereğli Kampüsü Yöneticilerinden Nilay Hanlıoğlu’nun Babası, Cengiz Serter ve Önder Serter’in Ağabeyi, Alya Serter ve Ali Hanlıoğlu’nun dedesi Şevket Serter(75) bu sabah erken saatlerde vefat etti.

Merhumun cenaze namazı, bugün İkindi vakti Bozhane Camiinde kılındı. Serter’in tabutunun çok sevdiği takımı Fenerbahçe Bayrağına sarılı olduğu görüldü. Taziye kabulü sırasında uzun kuyruk oluştu.

Taziyelerin eşi Hatice Hacer Serter ve kızı Nilay Serter Hanlıoğlu tarafından kabul edildiği cenaze törenine; Aile yakınları, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğrul, Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları Tayyar Mendeş-Haluk Okur, TSO Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli önceki dönem Belediye Başkanlarından Murat Sesli, Gülüç önceki dönem Belediye Başkanı Aydın Güngör, Kadın Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, Bahçeşehir Koleji ile Ted Koleji yönetici ve öğretmenleri, STK Yöneticileri, Serter çiftinin mesai arkadaşları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Merhum Serter’in cenazesi Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Paylaşın:
959 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ