logo

ŞİMDİ SÖZ TSO ÜYELERİNDE…

  • Kdz. Ereğli TSO Organ seçimleri 1 Ekim20220 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası meclis ve meslek komitesi Organ seçimleri 1 Ekim20220 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

1 Ekim 2022 Cumartesi Günü 09:00-17:00 saatleri arasında İlçe seçim kurulu yetkililerinin gözetiminde, Kdz Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek seçimlere yoğun katılım olması bekleniyor.

Seçim günü; Kdz. Ereğli TSO üyelerinden seçme ve seçilme hakkına sahip olanlar, 7 ayrı meslek grubundan hangisine kayıtlı ise belirleyeceği listeleri kapalı kabinde zarfa koyarak ilgili sandıkta oy kullanacak.

Oda seçimlerinde; Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş(Mavi Liste) ile başkanlığa adaylığını uzun süre önce açıklayan Niyazi Özcan(Beyaz Liste)’ın listeleri yarışacak.

Buna göre her iki adayda şu ana kadar; ekiplerini ve projelerini, toplantılar, kitle iletişim araçları ve sosyal medya aracılığı ile tanıtarak demokratik yarışta yer almak istediklerini beyan edip çalıştılar ve ekiplerini / projelerini ortaya koydular.

Şimdi ise söz TSO üyelerinde…

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak, her iki adaya ve ekip arkadaşlarına demokratik yarışta başarılar diler, centilmence geçecek mücadelenin ardından kaybedenin olmayacağı, Ticaret ve Sanayi odası üyelerinin, Ereğli’mizin ve tüm dinamiklerinin kazanacağı bir süreç dileriz.

Paylaşın:
481 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ