logo

SONSUZ BAŞARILAR DİLEDİLER…

Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret eden konuklar, sonsuz başarı dileklerini iletti.

Haber Hayat Yayıncılık’ı kuruluş yıldönümü nedeni ile ziyaret eden İyi parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, Parti ilçe Yöneticilerinden Murat Tatlıbaş ile ADD Genel Merkez Saymanı, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylarından, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Semih Özkök, Doğan Gönüllü ve ekibine sonsuz başarılar dilediler.

BALBALOĞLU “BÖYLE DEVAM EDİN”

2 Aralık 2020 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette konuklar kapı girişinde karşılaştı. Pandemi önlemlerine dikkat edilerek gerçekleştirilen ve ikramların yapılmadığı ziyarette Balbaloğlu, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye hitaben “Kuruluşunuzdan bu yana sizi izliyoruz. İlkeli ve güvenilir yayıncılık yapıyorsunuz. Ayrıca pozitif mesajlarla siyasilere ve topluma yön veriyorsunuz. Böyle devam etmenizi istiyoruz. Bu vesile ile sizi ve ekibinizi kutluyor, sonsuz başarılar diliyoruz.” dedi.

ÖZKÖK’ÜN “8” ESPİRİSİ

Semih Özkök ise kısa tutuğu ve Atatürk Portresi önünde fotoğraf çektirdiği ziyarette başarı dileklerini ileterek, “8 rakamını yan yatırırsanız sonsuzluk sembolü ortaya çıkar. Bende pandemi olmasa idi sonsuzluk sembolü bir pasta ile gelecektim. Kutluyor, sonsuz başarı dileklerimi iletiyorum. İyi ki varsınız. ” diye konuştu.

Gönüllü’de konuklarına teşekkür etti ve yayıncılık ilke ve ölçüsünün “güven, sadelik ve toplumsal katkı” olduğunu tekrarlayarak sağlıklı günler diledi.

BALBALOĞLU “AŞI OLMALIYIZ”

Öte Yandan İyi Parti İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, soru üzerine tıp hekimi olarak artan Corona Virüs vakalarına dikkat çekerek, tedbirlere azami ölçüde uyulmasını istedi ve “mutlaka aşı olmalıyız” sözleri ile aşı konusunda umutlu olduğunu ifade etti.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
737 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ