logo

TARİHÇİ CANVER, ‘GÖNÜLLÜ AJANDA’ DA KONUŞACAK…

24 Mart Perşembe günü ‘Gönüllü Ajanda’ programının canlı yayın konuğu; Tarih araştırmacısı, Yazar Dr. Can Canver olacak. Canver, “Çanakkale Savaşlarında Zonguldak Alayı” konusunda önemli açıklamalarda bulunacak.

Tarih araştırmacısı-yazar, tıp doktoru Can Canver, 24 Mart Perşembe günü Kanal Z Ekranlarında yayınlanacak ‘Gönüllü Ajanda’ programında Gazeteci Doğan Gönüllü’ye “Çanakkale Savaşlarında Zonguldak Alayı” konusunda bilinmeyenleri detayları ile açıklayacak.

Bu güne kadar, “Lozan’ın kazanımları”, “Osmanlı’dan bu güne kadar Ermeni sorunu”, “Çanakkale Savaşlarına Karadeniz Ereğli ve Havalisi Şehitleri”, “Kurtuluş Savaşı’nda Batı Karadeniz – Mondros’tan Cumhuriyet’e [31 Ekim 1918 – 29 Ekim 1923]” kitaplarını kaleme alan ve İŞ’te Haber Hayat Gazetesinde makaleleri yayımlanan tarih araştırmacısı-yazar Canver, Kanal Z canlı yayınında “Çanakkale Savaşlarında Zonguldak Alayı” başlığı ile önemli değerlendirmelerde bulunacak. Programda Genel ve yerel tarihe ışık tutacak olan Canver, bölge insanının Türkiye’nin kaderini değiştiren Çanakkale savaşlarında aldığı önemli görevleri, şehitleri, gazileri ve detayları belgeleri ile sunacak.

“Gönüllü Ajanda” Perşembe saat 19.30’da Kanal Z ekranlarında… CANLI YAYINLARI,  SMART TV, APPLE TV, İPTV’DEN HD YAYIN KALİTESİYLE TELE DÜNYA 889. KANAL APPSTORE,GOOGLE PLAY’DEN “ARTI DİJİTAL MEDYA” UYGULAMASINI İNDİRİP AKILLI TELEFONLARINIZDAN İZLEYEBİLİR, -www.kanalz.com.tr – www.yeniadimgazetesi.com ,  @kanalz.zonguldak FACEBOOK HESABI VE @kanalz YOUTUBE HESAPLARINDAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Paylaşın:
490 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ