logo

TARIM VE KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ TSO’DA ANLATILDI

  • Kdz. Ereğli TSO  İle Tarım Ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Zonguldak İrtibat Ofisi işbirliğinde ıpard destekleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

6 Mart Çarşamba günü saat 14:30’da TSO Toplantı salonunda gerçekleştirilen ‘IPARD Destekleri Bilgilendirme Toplantısı’nda TKDK Zonguldak İrtibat Ofisi Yetkilileri Onur Gümüştekin, Dr. Coşar Tosun ve Ereğli İlçe Tarım Müdürü Osman Günaydın sunumları ile katılımcıları IPARD Destekleri konusunda bilgilendirdi.

KELEŞ “SÜRDÜRÜLEBİLİR PROJELER ÇIKARMALIYIZ”

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Meclis Üyesi Hüseyin Tatlıbaş , Alaplı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Oktay ile çok sayıda üye ve girişimcinin katılım sağladığı toplantıda; tarım, hayvancılık, kırsal turizm alanlarında yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılar ve girişimciler konuşmacıları ilgiyle takip etti.

TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş toplantı sonunda yaptığı değerlendirmede, “Bilindiği üzere sadece Ülkemizde 42 İli kapsayan IPARD Programı için çok büyük uğraşlar ve görüşmeler sonucunda İlimiz Zonguldak’ı da dahil ettirmeyi başarmış bulunmaktayız. Bundan sonra da yatırımcılarımız burada ki çok ciddi oranlarda verilen döviz cinsi desteklerden payını almalı mutlaka sürdürülebilir projeler çıkarmalıyız. Şimdiden tüm Zonguldak halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Paylaşın:
178 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ