logo

TİP ADAYI AMCA : “SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

  • TİP Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Amca, “Bundan sonra da sahadan ayrılmayarak halkımızın yararına olacak her projeyi destekleyecek, olumsuz olanları eleştirip muhalefet edecek ve söz verildiği halde yapılmayanları hep gündemde tutarak takipçisi olacağız.” dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Cihangir Amca yerel seçim sonuçlarını yazılı açıklama ile değerlendirdi. Açıklamasına, “Özellikle 2 ay süren yoğun seçim sürecimizde, her gün her saat partimizin başarı kazanması için çalışan ve Ereğli’de TİP’in tanınmasına katkı koyan tüm meclis adaylarıma, partili yoldaşlarıma ve gönüllü çalışan dostlarımıza binlerce teşekkür ediyorum.” diyerek başlayan Amca, şu görüşlere yer verdi:

“PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Her anı unutulmayacak, pek çok tecrübe kazandığımız bu belediye seçiminde hepimiz çok yorulduk ancak kazandık, büyük tecrübe kazandık, pek çok dost kazandık. Halka yalan söylemenin suç olduğunu düstur edindik. Milyonlarca TL harcayacak bütçemiz yoktu ancak heyecanımız, cesaretimiz , inancımızla halkımıza doğruyu ve yapılabiliri göstermek için yola çıktık ve tamamladık. Bize oyları ile destek veren tüm yurttaşlarımıza partim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sahadan ayrılmayarak halkımızın yararına olacak her projeyi destekleyecek, olumsuz olanları eleştirip muhalefet edecek ve söz verildiği halde yapılmayanları hep gündemde tutarak takipçisi olacağız. Bizim de projelerimiz arasında yer alan halk otobüsleri ring seferlerinin bir an önce hayata geçirilmesi gibi pek çok vaadin gerçekleşmesini izleyeceğiz.

“MÜCADELEMİZ SÜRECEK”

Mücadele sürüyor, sürecek. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.

Kdz. Ereğli’de TİP sosyalist bir parti olarak belediye başkanlığı ve meclis adayları ile halkımızın karşına çıkmıştır. Halkımızın bize olan yaklaşımı hep olumlu olmuştur. Onlara bir seçenek sunarak, yalansız, rantsız , çevreci, sosyal bir belediyecilik ve belediyeyi halk meclisleri ile birlikte yönetmeyi vaat ettik, söz verdik. Ancak halkımıza ulaşmada Ereğli’de örgütlenme olarak çok yeni bir parti olmamızdan kaynaklanan sorunlar yaşadık. Kendimizi, partimizi ve hepsi çok değerli olan meclis adaylarımızı sizlere yeterince tanıtamadık. Halkımızın tercihi yine bilinen adlara ve partilere yönelik oldu.

KUTLADI, BAŞARILAR DİLEDİ

Partilerden ziyade adayların ön planda olduğu yerel seçimlerde, milletvekili seçimlerinden farklı olarak seçmenler partileri değil tanınır adayları oylamışlardır. Ereğli’de de benzer bir tutum oluşmuş seçim sonuçları bunu doğrulamıştır. Tüm partilere ve adaylara demokrasi mücadeleleri için teşekkür ediyor, kazanan ve kazanamayan tüm partileri ve adayları tebrik ediyorum.

Partimiz bu seçim sürecinde önemli kazanımlar sağladı, hergün partimiz doldu taştı bu bize inanılmaz bir motivasyon sağladı. Bu kazanımlarımızı korumak ve her gün daha da çoğaltmak için çalışacağız.

“KARAMSARLIK ORTADAN KALKMIŞTIR”

Parti Genel Merkezimizin seçim değerlendirmelerinden bir bölümü de burada paylaşmak istiyorum.

“14 Mayıs seçimi sonrasında oluşan ve toplumsal muhalefet arasında genel bir karamsarlığa neden olan yenilgi duygusu ortadan kalkmış, başarıya ve çeyrek asırlık Saray iktidarının yıkılacağına olan inanç yükselmiştir. Her ne pahasına olursa olsun, bu inanç korunmalı, büyütülmeli ve önümüzdeki mücadele döneminde halkımız arzuladığı zaferle buluşturulmalıdır.”

Paylaşın:
714 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ