logo

TİP, SORUNLARI MAHALLEDEN ALACAĞI GÜÇLE ÇÖZECEK

  • TİP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca, Hamzafakıhlı Mahallesi’ndeki seçim çalışmasında, “Türkiye İşçi Partisi tür sorunları mahalleden alacağı güç ile çözmeye söz veriyor. Birlikte mücadele ve dayanışma ile çözülemeyecek sorun yoktur. ” dedi.

Türkiye İşçi Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca ve ekibi, seçim çalışmaları kapsamında Hamzafakıhlı Mahallesi’nde halkla buluştu.

Partinin Seçim Bürosundan verilen bilgiye göre; muhtarıkta gerçekleşen buluşmada, mahalleli çevre kirliliği, tarımsal sorunlar ve ağır taşıtların güvenlik ve gürültü kirliliği yaratarak çevreye verdiği zararları dile getirdi.

Tip Adayı Amca ve heyeti, işbaşına geldikleri taktirde, sorunların ‘Birlikte Üretim ve Birlikte Yönetim’ ilkesi çerçevesinde çözüme kavuşturulacağı sözünü verdi.

Hamzafakıhlı Mahallesi’nde yapılan seçim çalışması ile ilgili TİP Seçim Bürosundan verilen bilgide dayanışma ve mücadele ile çözülmeyecek sorun olmadığı vurgulanarak şöyle denildi :

“Mahallelinin yaşamsal sorunlarına bir an önce çözümler bulunmalıdır.”

Partimizin Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Cihangir Amca , belediye yönetimine geldiklerinde mahalle meclisleri ile sorunları birlikte çözeceklerini söyledi. Her mahallede oluşturulacak Mahalle meclisleri, mahallenin muhtarı, azaları, gönüllü katılım sağlayan mahalle sakinleri, mahallede kurulu demokratik kitle örgütleri, spor kulübü, vakıf vb den oluşur. Kadınlar, gençler, emekliler, engelliler ve emekçilerin temsiliyetine önem verilir. Amaç, Mahalle halkının eşitlik ölçüleri içerisinde kentsel hizmetlerden yararlanmalarını sağlamaktır. Mahallenin sorunlarını saptamak ve öneriler belirleyerek ‘Birlikte Üretim ve Birlikte Yönetim’ ilkesinden hareketle mahalle halkının sorunlarından yakınan ve hizmet bekler konumundan çıkarılıp çözümün aktif ve etkin bir tarafı durumuna getirmek ana amaçtır. Hamzafakıhlı muhtarlığındaki buluşmamızda mahallenin önemli sorunlarını görüştük, çevre kirliliği (derede canlı yaşamının sona ermesi), tarımsal sorunlar ve sanayi bölgesi olması nedeniyle ağır taşıtların başta güvenlik ve gürültü kirliliği yaratarak çevreye verdiği zararlar dile getirildi. Mahallelinin bu önemli yaşamsal sorunlarına bir an önce çözümler bulunmalıdır. Halkın sağlığı ve güvenliği her şeyin üstündedir. Türkiye İşçi partisi bu tür sorunları mahalleden alacağı güç ile çözmeye söz veriyor. Birlikte mücadele ve dayanışma ile çözülemeyecek sorun yoktur. Hamzafakıhlı muhtarı İsmail Altıay’a ve buluşmaya katılan mahalleli yurttaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.”

Paylaşın:
175 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ