logo

TSO, GIDA YARDIMINI SALGINDAN ETKİLENENLERE YAPTI

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından her yıl ramazan ayı öncesinde gerçekleştirilen gıda yardımının bu yıl Koronavirüs salgınından etkilenen ihtiyaç sahiplerine yapıldığı açıklandı.


Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) tarafından her yıl ramazan ayı öncesinde yapılan gıda yardımı, bu dönem COVID-19 salgını sebebiyle iş yeri kapanan oda üyesi firmalara, çalışanlarına ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılması kararlaştırıldı.

YÖNETİMDEKİ İSİMLER TARAFINDAN …

TSO Yönetim Kurulu tarafından alındığı işaret edilen kararla ilgili yapılan yazılı açıklamada, 1.000 (bin) adeti aşkın yardım paketi dağıtımının gerçekleştirildiği ifade edilerek, “Gıda yardım paketleri, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın; Arslan Keleş, Meclis Başkanı. Sayın; İlhan Yazıcıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Türk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Serdar Bakkaloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Sayın Kadir Çaygeç, Sayın Tasin Tanyıldız, Sayın Özgür Erdoğan ve Oda Personeli tarafından hazırlanmış olup, tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.” denildi.

Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ise yapılan yardımla ilgili şöyle dedi:

“Kapanan iş yerlerinde çalışan ancak bu dönemde işine gidemeyen emekçi arkadaşlarımıza bu yardım, 2655 Odamıza kayıtlı üyemizin armağanıdır. Ümit ediyoruz ki COVID-19 Koronavirüs salgını kısa zamanda son bulacak; hep birlikte eski günlerimize ve işlerimize döneceğiz. Bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlatacağımıza gönülden inanıyorum. Evde kal Ereğli…”

Paylaşın:
666 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ