logo

TSO’DA LİSTELER YARIŞIYOR

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Organ seçimleri sabah saat 09.00 itibarıyla başladı. İki listeyle gidilen seçimlerde Mevcut Başkan Arslan Keleş mavi listeyle Niyazi Özcan ise beyaz listeyle yarışıyor. 

Kdz. Ereğli TSO organ seçimleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda saat 09.00’da başladı. 

Seçimlerde mevcut TSO Başkanı Arslan Keleş ve İşadamı Niyazi Özcan başkanlık için yarışıyor.

Keleş ve Özcan, oy kullanmak için gelen üyeleri kapıda karşılıyor.  Seçimde Keleş mavi listeyle, Özcan ise beyaz listeyle yarışıyor. Üyeler salona girerek oy verme işlemini gerçekleştiriyorlar. 

Öte yandan; seçim dolayısıyla emniyet müdürlüğü ekiplerince geniş güvenlik önlemleri alındığı gözlemlendi. 

Seçimlerde, 7 grupta 21 TSO meclis üyesi seçilecek. Organ seçimleri kapsamında 7 grupta üçer üye seçilecek ve TSO Meclisini oluşturacak. Meclis daha sonra yapacağı ilk toplantıda yedi kişilik TSO yönetim kurulunu oluşturacak. 

Oy verme işlemi saat 17.00’de sona erecek. 

Arslan Keleş ve Niyazi Özcan’ın Meclis ve Meslek Komitesi Asil adayları şöyle:

ARSLAN KELEŞ’İN LİSTESİ (MAVİ LİSTE)

1. MESLEK GRUBU GIDA

MECLİS ASİL ÜYELER: Tanyıldız Grup Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Gıda Hediyelik Eşya İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi; Öz Üçler Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  (Meclis Asil Üyesi); Grup Gıda Turizm İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

MESLEK KOMİTESİ:  Vahab Akbulut – Ak Ticaret,  Yıldırımlar Ticaret, Mert Otomotiv; Öz Çayırlı Süt Ve Süt Ürünleri

2. MESLEK GRUBU İMALAT

MECLİS ASİL ÜYELER: Çakıray Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi; Tatsan Çelik Konstrüksiyon İmalat Ve Montaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi; Batı Karadeniz Makina Metal Çelik Konstrüksyon İnşaat Turizm Hizmet Taşımacılık Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi.

MESLEK KOMİTESİ:  Foga Pastahane,  Dekor Mermer, Kdz.Ereğli Reklam, Kdz Ereğli İmparator Gemi

3. MESLEK GRUBU İNŞAAT

MECLİS ASİL ÜYELER: Ekip İnşaat – İsmail Yılmaz; Karadeniz Ereğli Duru Yapı İnşaat Metal Taşımacılık Tarım Gıda Sosyal Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ; Öz Ka Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi    

MESLEK KOMİTESİ:  Sınırlı Sorumlu Ören Küçük Sanayi Sitesi, Buzoğlu Yapı Sanayi, Görkem İnşaat,  Rıza Bozkurt Bozkar İnşaat Taahhüt

4. MESLEK GRUBU NAKLİYE

MECLİS ASİL ÜYELER: Keleşsan Keleşler Otomotiv Sac İnşaat Harfiyat Taahhüt Turizm San Ve Tic A.Ş.; Çemsan Lojistik Metal Hizmet San Ve Tic Ltd Şti; Karadeniz Ereğli Tunç Rulman Makina Otomotiv Güzellik Salonu Gıda İnşaat San Ve Tic Ltd Şti.

MESLEK KOMİTESİ:  Muhammet Topaloğlu, Demircan Taşımacılık, Men-Sa Sac Ticareti Ve Nakliye, Mozler Lojistik.

5. MESLEK GRUBU TÜKETİM MADDELERİ

MECLİS ASİL ÜYELER: Sesliler Kuyumculuk-Yavuz Sesli; GB Mobilya Tekstil İnşaat Ve Nakliyat San.Tic. Ltd. Şti.; Ereğli Şen Elektronik Gsm Otomotiv Nakliyat İnşaat Tekstil Sosyal Hizmetler San ve Tic. Ltd. Şti.

MESLEK KOMİTESİ: Ataferis İnşaat Sanayi, Tur-Ay Halı Ticaret, Ereğli Bilişim Sistemleri, Şendoğan Arslan.

6. MESLEK GRUBU HİZMET  

MECLİS ASİL ÜYELER:   Karadeniz Ereğli Simge Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.; Özerler Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.; Yavuz Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Sağlık Hizmetleri Nakliyat Hayvancılık Gıda Turizm İnşaat İmalat San.Tic. Ltd. Şti.

MESLEK KOMİTESİ:  Sibel Yıldız Sigorta,  Fge Gıda, Keleşler Sigorta, Erol Ak

7. MESLEK GRUBU SAC

MECLİS ASİL ÜYELER: Karadeniz Ereğli Çiftgüller Metal Nakliye Turizm Gıda İnşaat Taahhüt San ve Tic Ltd. Şti.;  Koşunlar Demir Çelik Nakliyat San ve Tic. Ltd. Şti;

MESLEK KOMİTESİ:  Ergürler Metal Sac,  Sema Dayanıklı Tüketim Mamülleri, Tekgül Metal Nakliyat

NİYAZİ ÖZCAN’IN LİSTESİ (BEYAZ LİSTE)

1. MESLEK GRUBU GIDA

MECLİS ASİL ÜYELER: Karadeniz Ereğli Nur Et Gıda Hayvancılık Turizm Taımacılık İnşaat Metal San. Ve Tic. Ltd. Şti.; Kızmaz Gıda Demirçelik İnşaat Denizcilik, Enerji Petrol Ürünleri ve Madencilik İmalat Endüstri Taahhüt T san.ve Tic. Ltd. Şti; Rüya Kuruyemiş Gıda İnşaat Metal Hizmet Organizasyonları San. Ve Tic. Ltd. Şti.

MESLEK KOMİTESİ:  Yeni Ay Büfe, Akın Aydoğan, Alçın Market,  Özçelebi Gıda.

2. MESLEK GRUBU İMALAT

MECLİS ASİL ÜYELER: Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş-Kdz Ereğli Şubesi; Hira Havlupan Metal Madencilik Petrol İnş. Loj. San ve Tic. Ltd. Şti; Erwtech Makine Otomasyon Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

MESLEK KOMİTESİ:  Ersel Makina, Güzelordu Metal Makine, Erba Çelik Servis, Kartal Yangın Söndürme sistemleri.

3. MESLEK GRUBU İNŞAAT

MECLİS ASİL ÜYELER: Balcı İnşaat Pazarlama Organizasyon San. Ve Tic. Ltd. Şti; Altuğ Mühendislik Hizmetleri İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti; DCA İnşaat Turizm Hayvancılık San. Ve Tic. Ltd. Şti;

MESLEK KOMİTESİ:  İbrahim Tüylüoğlu, Karayeloğulları İnşaat, Faba Mühendislik, Feyzullah Atalay.

4. MESLEK GRUBU NAKLİYE

MECLİS ASİL ÜYELER: Özcanlar Turizm Nakliyat San. Ve Tic. Ltd. Şti.; Sınırlı Sorumlu Erbirlik karayolu Yük Taşıma Kooperatifi; Karadeniz Ereğli Kaya Lojistik Metal İnş. Otomotiv, San.ve Tic. A.Ş.

MESLEK KOMİTESİ:  Volkan Kaya, Ereğli Otomotiv, S.S Düzce Güven Otobüsçüler,  Rentaş.

5. MESLEK GRUBU TÜKETİM MADDELERİ

MECLİS ASİL ÜYELER: Askan Bilgisayar İletişim Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.; Bora Topal Karadeniz Ereğli Şubesi; Kuyumcu Nevzat, Nevzat Aydemir

MESLEK KOMİTESİ:   Canayaz İç ve Dış Ticaret, Mehmet Gönül Ateş, Dostlar İletişim, Emin Teknik Bilgisayar.

6. MESLEK GRUBU HİZMET

MECLİS ASİL ÜYELER: Elmaks Mühendislik ve Danışmanlık San. Ve Tic. A.Ş.; Ebil Eğitim Yazılım Danışmanlık Hizmetleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.; Latifoğlu Lojistik Otomotivi İnş. Ziraat Petrol Metal Sağlık Hizmet San ve Tic. Ltd Şti.

MESLEK KOMİTESİ:  Baran Sarp Sigorta Ekspertiz, Ayşegül Likoğlu, Ereğli Global Sigorta, Mir İletişim Hizmetleri.

7. MESLEK GRUBU SAC

MECLİS ASİL ÜYELER: ADÇ Demir Çelik Nakliye İnş. Gıda Elk. Taahhüt Tic ve San. Ltd Şti; Çeliksa Yassı Metal İnş. Nak. San ve Tic Ltd. Şti.

MESLEK KOMİTESİ:  AYD Yassı Metal, Ömer Faruk Güneş, Gazi Yassı Mamülleri.

Paylaşın:
568 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ