logo

VALİ TUTULMAZ VE HEYETİNDEN EREĞLİ TSO’YA ZİYARET

  • Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve beraberindeki heyet, Kdz. TSO Başkanı Arslan Keleş ve yönetimini makamında ziyaret ederek gündemdeki konuları görüştü.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) Başkanı Arslan Keleş ve yönetimini ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar dilediği bildirildi.

EREĞLİ’NİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

TSO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre; 8 Kasım Salı günü gerçekleşen ziyarette, Kdz. Ereğli TSO Meclis Başkanı Tasin Tanyıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Serdar Bakkaloğlu, Harun Günönü, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Gül, Ali Özkan ve Genel Sekreter Gündüz Acar hazır bulundu.
Kdz. Ereğli’nin öncelikli problemlerinin görüşüldüğü ziyarette, 2.OSB, Kafes Balıkçılığı gibi önemli projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden TSO Başkanı Arslan Keleş, Zonguldak Valisi Tutulmaz ve heyetine teşekkür etti.

Paylaşın:
290 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ