logo

YANGIN VE SELDEN ETKİLENENLERE YARDIM EDEBİLİRSİNİZ

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı tarafından, orman yangınları ile sel afetleri nedeniyle genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla yardım kampanyası başlatıldığı açıklandı.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun imzası ile yapılan açıklamada “Yardım kampanyası kapsamında, nakdi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın ekte gönderilen ilgili banka hesap numaralarına yardımda bulunabilecekleri gibi “YANGIN” ya da “SEL” yazarak 1866’ya SMS (bir SMS 10 TL dir) göndererek te yardımda bulunabileceklerdir.” denildi. Ayni yardımda bulunmak isteyen kişi, kurum ve kuruluşların ise ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile irtibata geçmeleri gerektiği hatırlatıldı.

Kurumların ve STK yöneticilerinin üyelerine duyuru yapılması istenen yardım kampanyası ile ilgili açıklamaya şöyle devam edildi:

Kurum/kuruluş amirlerince yatırılan yardım miktarını gösteren dekontların 20 Ağustos 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Kaymakamlığımızın (0372) 322 56 25 nolu faksına veya kaymakamlik@karadenizeregli.gov.tr uzantılı e-mail
adresine gönderilmesi, Sivil toplum kuruluşlarının, OSB, TSO, Erdemir Genel Müdürlüğü, Türk Metal Sendikası, Meslek Odaları ve
MÜSİAD tarafından yardım kampanyasının tüm personeline/ üyelerine/ çalışanlarına duyurularak, yapılan bağışların dekontlarının tespiti ile miktarının aynı şekilde 20 Ağustos 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Kaymakamlığımızın (0372) 322 56 25 nolu faksına veya kaymakamlik@karadenizeregli.gov.tr uzantılı e-mail adresine gönderilmesi hususunda; bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim.”

Paylaşın:
506 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ