logo

ZONGULDAK VALİLİĞİNDEN GAZETECİLERE KUTLAMA PROGRAMI

  • Zonguldak Valiliği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile kutlama programı düzenledi.

11 Ocak Perşembe akşamı Dedeman Otel’de düzenlenen yemekli programa Vali Osman Hacıbektaşoğlu rahatsızlığı nedeni ile katılamazken, gazetecileri Vali Yardımcıları Turgut Subaşı ile Mehmet Türk ağırladı.

Etkinliğe, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD) Başkanı Mustafa Emen, Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Başkanı Doğan Gönüllü, Batı Karadeniz İnternet Gazetecileri ve Yazarları Cemiyeti (BATİYAC) Başkanı Sina Çıladır, diğer ilçelerin meslek örgütü yöneticileri ile çok sayıda gazeteci katıldı.  

Vali Osman Hacıbektaşoğlu’nun selamlarını ileten Vali Yardımcısı Turgut Subaşı, kutlama konuşmasında gazetecilik mesleğinin demokrasideki önem ve değerine vurgu yaparak zor koşullarda görev yapıldığına dikkat çekti ve başarılar diledi. Subaşı, konuşmasının sonunda katılımcı gazetecilere teşekkür etti, Regaip Kandilini kutladı.

Sohbet eşliğinde ikram edilen yemeğin ardından etkinlik, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.  

Paylaşın:
371 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ