logo

“ZONGULDAK VE İLÇELERİ BİZİMLE; HER ŞEY İYİ OLACAK”

  • İyi Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, seçim çalışmalarını değerlendirdiği açıklamasındaGökçebey, Devrek, Çaycuma, Kozlu, Kilimli, Alaplı, Karadeniz Ereğli Zonguldak bizimle; Desteklerinizle her şey iyi olacak, söz veriyoruz az kaldı. ” dedi.

İyi Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, 14 Mayıs seçimlerine az bir zaman kaldığını hatırlatarak hereketli bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Seçim gezilerinde ilgi ile karşılandığını ifade eden Balbaloğlu, yazılı değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi.:

Seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğümüz ziyaretlerimizde; Karadeniz Ereğli İlçemizdeki Zonguldak Maden Şehit Aileleri Yaşatma Derneği’ni ziyaret ettik. Sayın Dernek Başkanı Çetin Özyiğit ve yönetimi tarafından son derece sıcak ilgi ile karşılandık. Sayın Özyiğit’in, yaşamını yitiren madencilerimizin ailelerinin istihdamına yönelik gayret ve ısrarlarını ilk günden itibaren takip ediyorduk. Bu ziyaretimizde de Madenci Şehit Ailelerimize; haklı talepleri ve olası isteklerinde her zaman ilk sırada tutacağımızın sözünü verdik.

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sayın Mehmet Öztürk ve Yönetimini ziyaretimizde de, her zaman ‘Baştacımız’ olan Şehit ve Gazilerimizin ailelerinin sorun ve talepleri üzerinde sohbette bulunduk. Hiçbir söylemimizin, vaadimizin ve gelen taleplere yanıtımızın sözde kalmayacağını vurguladığımız sohbetlerimizde, başkanlarımızın ve yönetimlerinin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz.

“VADİ BİZİMLE…”

Çalışmalarımızı, ‘Vadi Bölgesi’ olarak isimlendirilen Zonguldak’ımızın Güzel İlçesi Gökçebey’de devam ettik. Halkımızla bir araya geldiğimiz ziyaretlerimizin ardından Gönlü Güzel İnsanı Devrek İlçemizde de son derece samimi şekilde ağırlandık. Özellikle Filyos’ta yaşanan hareketliliğin bölge insanımıza öncelik tanınarak gelişmesini arzuladığımızı dile getirdiğimiz sohbetlerimizde, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener liderliğindeki İYİ Partimize oy desteği istedik.

Ziyaretlerimizde bizleri yalnız bırakmayan Gökçebey Belediye Başkanımız Vedat Öztürk, İYİ Parti Zonguldak İl Başkanımız Erdal Gülay, Eski Karabük Belediye Başkanımız Dursun Altıparmak, İYİ Parti Devrek İlçe Başkanımız Bahadır Kıycı ve Eski Devrek Belediye Başkanımız Mustafa Semerci’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gökçebey, Devrek, Çaycuma, Kozlu, Kilimli, Alaplı, Karadeniz Ereğli; Zonguldak bizimle… Desteklerinizle her şey iyi olacak, söz veriyoruz…”

 

Paylaşın:
253 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ