logo

ZONGULDAK’A GÜVEN VE SAMİMİYET TEŞEKKÜRÜ…

  • İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu, Zonguldak il merkezinde sürdürdüğü temaslarını değerlendirdiği açıklamasında, “bizlere gösterdiği samimiyete ve güven dolayısıyla Zonguldaklı hemşerilerimize bir kez daha çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.” dedi.

İYİ Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu 15 Nisan Cumartesi günü seçim çalışmalarını Zonguldak’ta sanayi ve pazarcı esnafı ile görüşerek sürdürdü.

Balbaloğlu, 15 Nisan Cumartesi günkü temasları kapsamında İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay ve heyeti ile birlikte Üzülmez bölgesindeki Sanayi Sitesinde esnaf ziyaretinin ardından Zonguldak pazaryerine geçerek pazarcı esnafı ve üretici kadınlarla görüşmelerde bulundu.

Görüşmelerde öncelikle, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in selamlarını ilettiğini ifade eden Balbaloğlu, “emekçilerimizin sorunlarını dinledik, aldığımız notlarla birlikte çözüm önerilerimizi, yapacağımız çalışmaları özetle anlattık.” dedi.

Balbaloğlu, temaslarının devamını özetlediği yazılı açıklamasında şöyle dedi:

“Zonguldak caddelerinde kadın-erkek, yaşlı-genç insanlarımızla yüz yüze görüşmeler yaptık, iktidara gelmemiz halinde yapacaklarımızın kısa özetlerinin yer aldığı seçim broşürlerimizi dağıttık. Yaptığımız görüşmelerde, İnsanlarımızın Millet İttifakı’na ve İYİ Parti’ye olan güven ve yakınlıklarını görmekle birlikte, sorunlarının ise hemen hemen aynı olduğuna bir kez daha şahit olduk. Biz de, gösterdikleri bu güven ve samimiyet karşılığında; Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağı sözünü verirken, Millet İttifakı iktidarında Türkiye’nin ikinci yüz yıla adım attığı günlerle birlikte toplumun yaşam koşullarının ve refah düzeyinin çok daha iyiye gideceğini sözünü verdik. Bu vesileyle; bizlere gösterdiği samimiyete ve güven dolayısıyla Zonguldaklı hemşerilerimize bir kez daha çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”

Paylaşın:
318 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ