logo

ADLİ YIL, TÖREN VE ZİYARETLE KUTLANDI

Zonguldak Barosu tarafından Valilik binası önünde adli yıl kapsamında tören düzenlendi, protokol ziyareti gerçekleştirildi.

Valilik binası önündeki törene Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç ve çok sayıda avukat katıldı. Çelenk sunumuyla başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okundu.

Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Zonguldak Baro Başkanı Avukat Türker Kapkaç, “Yeni adli yılda Zonguldak barosu olarak yeni önemli görevimiz ülkemize demokrasimizi, hukukun üstünlüğüne, yargı bağımsızlığına, hukuk devletini insan haklarına ve savunma hakkını sonuna kadar sahip çıkmaktır. Yeni adli yılımızın ülkede hukuki güvenliği hızlı, adil bağımsız ve tarafsız yargıya güçlü bir savunmaya vesile olmasını temenni ediyorum. Avukatlara karşı şiddet gündemimizde iken şu unutulmamalıdır, avukat kimsenin borcunu sebebi değildir” şeklinde konuştu.

PROTOKOL ZİYARETİ

Öte yandan; adli yıl açılışı nedeni ile Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan ve Adalet Komisyonu Başkanı Ercan Kumhak, Baro Başkanı Av.Türker Kapkaç’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ziyaret ederek yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Paylaşın:
440 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ