logo

AKŞENER, YERELDE İTTİFAKTAN YANA DEĞİL

  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2014 yerel seçimlerine yönelik , “Gelin hep birlikte tüm siyasi partiler ayrı ayrı seçimlere girelim. Biz varız, sizleri de bekleriz. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu hepinize birden sesleniyorum seçimlere ayrı ayrı girelim.” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Ağustos Cumartesi günü Afyon Kacatepe’de ‘Milletiyle Beraber İlelebet Muzaffer Kocatepe Buluşması’ etkinliğine katıldı. Mitinge İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Erdal Gülay, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İL Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, Zonguldak Milletvekili Adayı Evrim Balbaloğlu’nun da aralarında bulunduğu Zonguldak ve Ereğli’den parti yöneticileri de katıldı.

Burada partililerle buluşan Akşener, ilgi ile beklenen konuşmasında genel seçimlerde denenen ittifak sisteminin Türk siyasetine uygun olmadığını söyledi ve “…bunun için iktidarıyla muhalefetiyle Türk siyaseti için talep ettiğimiz yeni anlayışın merkezi olmaya talibiz” dedi.

“REKABET ORTAMI OLUŞTURALIM”

 Konuşmasında 2014 yerel seçimlerine yönelik mesajlar veren Akşener,  “İYİ parti olarak kendi kadrolarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız ve göreve talip olacağız. Bu vesile ile buradan tüm siyasi partilere yani iktidarından muhalefetine açık ve net bir çağrıda bulunmak istiyorum; gelin hep birlikte vatandaşlarımızın siyasi tercihlerine ve yerel özelliklerini yansıtacağı bir rekabet ortamı oluşturalım. Gelin hep birlikte tüm siyasi partiler ayrı ayrı seçimlere girelim. Biz varız, sizleri de bekleriz. AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu hepinize birden sesleniyorum seçimlere ayrı ayrı girelim.” Diye konuştu.

BÜYÜKALGAN : “SİZİNLEYİZ”

Afyon mitingi sırasında İyi Parti Genel Merkez yöneticileri ile temaslarda bulunan Zonguldak Kadın Politikaları Başkanı Münevver Büyükalgan, etkinlik izlenimlerini paylaşırken “101 yıl önce yakılan özgürlük meşalesinin devamı olan İYİ PARTİ, bugün burada Limanları ve fabrikaları istila edilmiş, halkı fakirlikle avutup kendileri şatafat havuzunda yıkananlardan kurtarmak için yine yeniden sönmeye yüz tutan o özgürlük meşalesini canlandırmak için, kadınıyla erkeği ile hep birlikte güneşli ve İYİ günler için yollara düşüyoruz. Rotamız net, pusulamız millet olarak sizinleyiz.” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
336 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ