logo

BOZKURT: “EREĞLİ ‘E-SINAV MERKEZİ’ HİZMETE GİRDİ”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi’nde oluşturulan E-Sınav Merkezi’nin hizmete girdiğini açıkladı.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bir süredir E-Sınav Merkezi konusunda sürdürdüğü çalışmaların olumlu sonuçlandığını bildirdi. Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre ; Bozkurt, Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi’nde oluşturulan E-Sınav Merkezi’nin bugünden itibaren hizmete girdiğini müjdeledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bozkurt, şunları kaydetti:

“Sürücü adayları E-Sınavları ile Ustalık ve Kalfalık E-Sınavları için İlçemizde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi’nde oluşturulan E- Sınav Merkezi bugün itibariyle hizmete girmiştir. Merkezin açılmasıyla birlikte, her yıl Ereğli ve Alaplı ilçelerimizde Ehliyet Sınavları ile Ustalık ve Kalfalık E-Sınavlarına girmek için Zonguldak’ta bulunan E-Sınav Merkezine gitmek zorunda kalan yaklaşık 5 bin kişi, E-Sınav hizmetini ilçemizde alacaktır. Adaylar, E-Sınav uygulaması sayesinde, randevu sistemiyle en yakın tarihte sınava girebilecek ve sınav bitiminde sonuçlarını hemen öğrenebileceklerdir. E-Sınav Merkezimiz, ilçemize hayırlı, uğurlu olsun. Bu vesileyle ilçemizde sınava girecek sürücü, usta ve kalfa adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum.”

Paylaşın:
622 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ