logo

BOZKURT, KÖY MUHTARLARININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’u ziyaret eden 25 Muhtar ile Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Yöneticileri, Bozkurt ile Yönetimine başarı dileğinde bulundular. Muhtarların dile getirdikleri yol, su, kanalizasyon ve elektrik hatları gibi sorunlarla ilgili İl Genel Meclisi Üyelerinden de bilgi alan Bozkurt daha sıkı işbirliği mesajı vererek; “İnşallah bu sorunları hep birlikte asgari seviyeye indireceğiz” dedi.

Saffet Bozkurt’un İlçe Başkanlığındaki AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Başkan Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri; 22 Eylül Salı günü Ormanlı ve Yalı Boyu Bölgelerinde bulunan Köy Muhtarları ile Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Yönetimini ağırladı.

Parti’den yapılan yazılı açıklamaya göre; İlk olarak Ormanlı Bölgesinden 15 Köy Muhtarını ağırlayan AK Parti heyeti, hemen ardından 10 Köy Muhtarın katılım sağladığı Yalı Boyu Bölgesindeki Köylerin Muhtarlarını kabul etti.

Muhtarların tek tek kendilerini tanıtarak, köylerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdikleri ayrıca taleplerini de ifade etme fırsatı buldukları ziyaretlerde; İlçe Başkanı Bozkurt, kendilerine iletilen sorunların takipçisi olacaklarını söyledi. Muhtarların dile getirdikleri yol, su, kanalizasyon ve elektrik hatları gibi sorunlarla ilgili İl Genel Meclisi Üyelerinden de bilgi alan Bozkurt daha sıkı işbirliği mesajı vererek; “İnşallah bu sorunları hep birlikte asgari seviyeye indireceğiz” dedi.

Bozkurt, günün son ziyaretinde ise Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör ile Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Sendika Yöneticileri, Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ diyerek başarı dileğinde bulunurken; Bozkurt da teşekkür ederek geçmişte sivil toplum örgütlerinde ve partisinde yaptığı görevlerle ilgili bilgi verdi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
792 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ