logo

BOZKURT’A ZİYARETLER YOĞUN TEMPODA SÜRÜYOR

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor.

Kdz. Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Kdz. Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi, Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, Armutlucuma Bölgesi Muhtarları, Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi ve Memur-Sen, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YOĞUN TEMPODA SÜRDÜ….

Tanıtım ve medya bürosundan verilen bilgiye göre ; 29 Eylül Salı günü ilk ziyaret, Kdz. Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından, ikinci ziyaret ise Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdusselam Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. AK Parti ilçe teşkilatına bir diğer ziyaret de Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından yapıldı.  Armutlucuma Bölgesi Muhtarları, Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın ardından İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Türk Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Yaşar Ciğer ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Bozkurt ve ekibine son ziyaret ise Memur-Sen ve Kdz. Ereğli Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ziya Babal ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.

Ziyaretlerde özetle; İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a ve ekibine başarılar dilendi. Bozkurt ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
684 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ