logo

DEMİRTAŞ : SAĞLIKLI, MUTLU NİCE BAYRAMLARA…

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, “Kurban Bayramının tüm İslam Alemine, sağlık, kardeşlik, huzur, hoşgörü, birlik, beraberlik ve mutluluk getirmesini dilerim.” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında bayramların manevi duyguların yoğunlaştığı özel günler olduğunu vurgulayan CHP’li Demirtaş, dargınlıkların son bulduğu, dostlukların güçlendiği bayramlarda, birlik ruhunun da ön plana çıktığını ifade etti.

CHP Zonguldak Milletvekili Demirtaş, mesajında şunları belirtti:

“Bayramlar, birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda çok önemli bir yere sahiptir. Bayramlarda birlik ve dayanışmanın en güzel örnekleri sergilenir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine,  kardeşliğin ve sevginin, paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA’ VURGUSU YAPTI

Böylesine özel günler,toplumun her kesiminin birbirini anlamasına da vesile olmalıdır. Gelir adaletsizliğinin ve yoksulluğun ortadan kaldırılması, adaletin herkes için sağlanması gerekmektedir.Ülkemizin uzunca bir süredir içinde olduğu ekonomik krize bir de Covid 19 salgınının eklenmesi, toplumda pek çok kesimi mağdur etmiş, işsizlik ve yoksulluk artmıştır. Dışa bağımlı ekonomi nedeniyle ülkemiz çok zor günler geçirmektedir. Ancak bu zor günlerden çıkışın yolu da yine toplumsal dayanışma ve birliktir. Üreten, ürettiğini hakça paylaşan, geçmişten bugüne taşınan değerlerine sahip çıkan bir toplum elbette bu zor günleri de aşacaktır. Birbirine kenetlenerek, toplumsal adaletin herkes için tesis edildiği bir gelecek umuduyla, Kurban Bayramının tüm İslam Alemine, sağlık, kardeşlik, huzur, hoşgörü, birlik, beraberlik ve mutluluk getirmesini dilerim”

Paylaşın:
583 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ