logo

DENİZ TİCARET ODASINDA ‘SEÇİM’ HEYECANI!

  • Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli (Batı Karadeniz) Şubesi üyeleri seçim heyecanı yaşıyor. Mevcut Başkan İrfan Erdem ile başkan Adayı Oğuz Ünlüer sandık başından ayrılmıyor.

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) Merkez ve Şubelerinde seçim seçim heyecanı yaşanıyor.

  İMEAK Kdz. Ereğli (Batı Karadeniz Bölgesi) Şubesi üyeleri de 9 Ekim 2022 Pazar günü Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimi için sandık başına gidiyor.

100’e yakın üyenin oy kullanmasının beklendiği Kdz. Ereğli Şubesi önünde Mevcut Başkan İrfan Erdem(Beyaz liste) ile başkanlığa adaylığını açıklayan Oğuz Ünlüer(Mavi liste), üyeleri kapıda karşılayarak oy kullanma alanına davet ediyor.

DEMOKRASİ POZU!

İkili, gazetemiz muhabirine demokrasi pozu verirken, DTO seçimlerini yakından izleyenler arasında Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, MÜSİD İl Başkanı Salih Kuvvetli, Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Abdulkadir Çınar ve Tersaneci Kamil Ustaoğlu’da bulunuyor.

İŞ’te Haber Hayat Muhabirinin edindiği bilgilere göre, sakin bir ortamda süren seçimlerde üyelerin yaklaşık yarıya yakını oy kullandı. Emniyet tedbirleri eşliğinde oy kullanma işlemi akşam 17.00’de sona erecek, ardından sayıma geçilecek ve yeni yönetim belirlenecek.

Paylaşın:
623 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ