logo

DİNAMİK ADAY KARAARSLAN ‘ISITMALI PAZARYERİ’ SÖZÜ VERDİ

  • YRP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan, ilgiyle karşıladığı pazaryeri esnafı gezisinde ” Bu kardeşiniz size daha rahat çalışma alanları yapacak.” söz verdi.


Yeniden Refah Partisi(YRP) Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan, programlarına ara vermeden devam ediyor. Esnafın yoğun çağrısı üzerine 4. kez ekibi ile birlikte cumartesi pazarı esnafını ziyaret eden Karaarslan, yoğun ilgi ve samimiyetle karşılandı.

KAHVE VE SALEPLER KARAARSLAN’DAN…

Pazar esnafı ve vatandaşlara kahve ikramında bulunan Karaarslan; “Kahvemizi dağıttık, 40 yıl hatırımız var. Şimdi de salep dağıtıyoruz. Biz hep geliyoruz, her geldiğimizde de sizlere bizden bir şeyler bırakmaya çalışıyoruz. Bu sadece salep ve kahve değil, Ereğlili kardeşiniz olarak; samimiyet ve kardeşlik bırakmaya çalışıyorum.” dedi.

“DAHA RAHAT ÇALIŞMA ALANLARI YAPILACAK”

Pazaryeri esnafına kapalı pazaryeri projesini açıklayan Karaarslan “Çarşıya, Devrek yol ayrımına ve Kepez’e sizin için ısıtma sistemli kapalı pazar yeri projemiz var. Allah nasip eder ve sizde destek verirseniz, bu kardeşiniz size daha rahat çalışma alanları yapacak. Bir kere bu kardeşinizi deneyin, Allah’ın izniyle hep üreteceğiz, hep çalışacağız, hep yanınıza gelip derdinizi dinleyeceğiz.”, şeklinde konuştu.

“SİFTAH BİZDEN, BEREETİ ALLAH’TAN OLSUN”

“Siftah bizden, bereket Allah’tan olsun.” ifadeleri ile pazaryerinden alışveriş yapan Kararaslan, pazaryeri gezisi sırasında Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile karşılaştı. Posbıyık ve Karaarslan birbirlerine selam vererek başarı diledi.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
328 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ