logo

DOSTLAR SAĞ OLSUN!..

İŞ’te Haber Hayat Gazetesinin 7. yayın yıl dönümü nedeni ile dostane ziyaretler ve kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

İŞ’te Haber Hayat Gazetesinin 7. yayın yıl dönümü nedeni ile dostane ziyaretler ve kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

KDZ. EREĞLİ MUSİKİ DERNEĞİ YÖNETİMİ PASTA İLE GELDİ

Yayın yıl dönümü nedeni ile Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye yapılan kutlama ziyaretleri arasında ;Ereğli Musiki Derneği Başkanı İbrahim İpek ile dernek yöneticilerinden Güler Önder ve Koro Şefi Öner Önder’de yer aldı. Yayınlarda bölge sosyokültürel etkinliklere yer vermelerinden dolayı Gönüllü’yü ve Haber Sorumlusu Fahrettin Özaydın’ı pasta keserek kutlayan Kdz. Ereğli Musiki derneği heyeti, başarılı yayınların devamını dilerlerken, Gönüllü ile Ereğli Folkloru üzerine sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

TAHSİN ÖZYAMAK İLK KUTLAYANLARDAN OLDU

Öte yandan İş güvenliği Uzmanı ve Yazar Tahsin Özyamak’ta Yayın kurulumuzu çiçeği ile ilk ziyaret edenler arasında yer almıştı.

ÇİÇEKLER…

Yayın kuruluşumuzu çiçek göndererek erkenden kutlayanlar ise TED Basın Yayın Kulübü, İş İnsanı Mevlüt Özdemir, İyi Parti İlçe Başkanı Dr. Evrim Balbaloğlu oldular.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak; ziyaret eden, çiçek ve mesaj gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz.

Paylaşın:
1475 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ