logo

ECHOMAR ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETİNİZDE

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Özel Echomar hastanesi çağrı merkezi düzenlene tören ile hayata geçirildi. Açılış, Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu, Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Serdar Mutlu tarafından gerçekleştirildi.

Ereğli’ de 11 yıldan bu yana Ereğli ve bölge halkına hizmet veren ve her geçen gün kendisini yenileyerek Batı Karadeniz bölgesine kadar uzanan Özel Echomar Hastanesi ‘Çağrı Merkezi’ ni hayata geçirdi. 4 kişilik ekip ile hizmete başlayan Çağrı Merkezinin açılışına Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu, Başkan yardımcısı Serdar Mutlu, Hastane Başhekimi Nevzat Çimenoğlu, Hastane Genel Koordinatörü Kaya Karatepe ve hastane çalışanları katıldı.

HIZLI RANDEVU, ÇAĞDAŞ HİZMET

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Özel Echomar Hastanesi Başhekimi Doktor Nevzat Çimenoğlu, 11 yıl önce hizmete başlayan ve birçok yenilikleri ile hizmetine devam eden Echomar hastanesinde bir yeniliğe daha imza atıldığını ifade etti. Çimenoğlu konuşmasında “ 11 Yıl önce 26 yatakla hizmete başlayan hastanemiz 11 yıl sonra 75 yataklı ve bütün tıbbi birimlerini kurmuş, ek binalarını yapmış çağdaş bir hastane haline gelmiştir. Bünyemizde bütün branşları barındırdığımız için teknolojik olarak da yenilikler getirmeye başladık. Özel Echomar hastanemizde Kalp Damar ameliyatları, BYPASS ameliyatları, Anjiyolar, her türlü görüş ameliyatları yapılan bir hastane haline geldik. Bugün çağrı merkezimizi de kurduk. Bugüne kadar çağrı merkezimiz yoktu. Artık bizi arayan hastalarımız çağrı merkezinden randevusunu hızlı bir şekilde alabilecek. Ben bu konuda emeği geçen başta Echomar Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Alp Demir Zorlu ve Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Serdar Mutlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi. Açılış sonrasında çağrı merkezine gelen randevu talepleri, görevli personel tarafından cevaplanarak hastalara randevuları verildi.

Özel Echomar hastanesinden randevu almak isteyen hastaların 0850 3056767 ve 0372 3122888 telefonları arayarak ya da www.eregliechomar.com.tr internet adresinden ulaşabilecekleri ifade edildi.

Paylaşın:
1280 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ