logo

EMSAN, EREYLİN AVM’DE HİZMETE AÇILDI

EMSAN Kdz. Ereğli Franchise Mağazası EREYLİN AVM’de hizmete açıldı.

Ünlü Mutfak eşyaları markası EMSAN, Kdz. Ereğli’de MCC Mühendislik işbirliği ile Franchise mağazasını ERYLİN AVM’de hizmete açtı.

“Hayat yenilenince güzel, hayat mutlu olunca ve mutlu edince daha da güzel.” sloganı ile hizmet veren EMSAN’ın ülke çapında bir çok şehirde seçkin mağazası bulunuyor. Kdz. Ereğli Belen Sanayide faaliyet gösteren MCC Mühendislik Ortakları Cafer Can Yılmaz ve Murat Şendoğan, şirketlerinin yeni şubesi olarak sektörünün lider markalardan EMSAN’ın bayiliğini alarak ERYLİN AVM’de 120 metrekarelik mağazayı hizmete açtı.

YILMAZ “GÜNCEL KAMPANYALARIMIZ VAR”

Kdz. Ereğli Emsan Mağaza ortaklarından Cafer Can Yılmaz, gazatemize yaptığı açıklamada EMSAN mağazasının 28 Ağustos Cumartesi günü sabahı açılış yaparak hizmet vermeye başladıklarını ifade ederek, “Pandemi nedeni ile mağazamızı tören olmadan açtık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte eş dost ve tüm mutfak severleri mağazamıza bekliyoruz. ‘Bol Kepçe Günleri Kampanyası’ kapsamında birçok üründe yüzde elliye varan indirimlerimiz ve ayrıca güncel kampanyalarımız da var. Sektörümüze ve Ereğlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılışta, Cafer Can Yılmaz’ın Ailesi Sahilde hizmet veren HASEL Gözleme İşletmecileri Selime&Ahmet Yılmaz çifti de hazır bulundu.

Paylaşın:
1826 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ