logo

ERDEMİR’DEN KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNE KATKI

Erdemir’den yapılan açıklamada; 2019 yılı içerisinde Kdz. Ereğli Kaymakamlığının düzenlediği üç kültür-sanat etkinliğine destek verildiği bildirildi.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR)’ndan yapılan açıklamaya göre; şirket 2019 yılı içerisinde Kdz. Ereğli Kaymakamlığının düzenlediği üç kültür-sanat etkinliğine destek verdi.

Erdemir’in konuyla ilgili paylaştığı basın bildirisi şu şekilde:

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nın planladığı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 11 Kasım’da Erdemir’in katkılarıyla Şen Makas isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nın ilçedeki kültür sanat faaliyetlerini desteklemek, Ereğli halkını kültür ve sanat dünyasının profesyonelleriyle buluşturmak üzere planladığı etkinlikler kapsamında Erdemir’in katkılarıyla 11 Kasım’da Erdemir Kültür Merkezi’nde “Şen Makas” isimli tiyatro oyunu sahnelendi.  

Tiyatrokare tarafından sahnelendiği ilk günden bu yana gişe rekorları kıran, Amerikan Tiyatro Tarihi’nin en uzun süreli oynanan oyunu olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran Şen Makas’ı ilçe protokolü ve Erdemir yöneticileriyle birlikte kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Charlie Chaplin Komedi Ödülü’nün de sahibi olan oyunda Melek Baykal, Bülent Seyran, Jess Molho, Müge Kement, Özgür Yetkinoğlu ve Cem Güler rol aldı. Seyircilerin sorularıyla dahil olduğu ve finali belirlediği oyun sonunda Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Ural Durusu sanatçıları tebrik etti. 

ŞEN MAKAS, 2019’DAKİ ÜÇÜNCÜ ETKİNLİK OLDU

Şen Makas 2019 yılı içinde Kdz. Ereğli Kaymakamlığı’nın Erdemir’in katkılarıyla gerçekleştirdiği üçüncü etkinlik oldu. Mart ve Nisan aylarında Ahududu isimli tiyatro oyunu ve Musa Göçmen Funniest Maestro konseri de Erdemir’in katkılarıyla sanatseverlerle buluşmuştu. 

Paylaşın:
688 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ