logo

EREĞLİ-KARLIOVA ARASINDA MEKTUP KÖPRÜSÜ KURDULAR

Kdz. Ereğli Nimet İlkokulu 4/D sınıfı öğrencileri, “Mektubumda İlim Var” projesi kapsamında, eşleştikleri Bingöl Karlıova Yiğitler İlkokulu öğrencileri ile mektuplaşmaya başladılar.

Kdz. Ereğli Nimet İlkokulu öğrencileri “Mektubumda İlim Var” başlıklı proje üreterek, Bingöl Karlıova İlçesi Yiğitler İlkokulu öğrencileri ile mektuplaşma köprüsü kurdular.

“BİNGÖL KARLIOVA YİĞİTLER İLKOKULU İLE EŞLEŞTİLER”

Okul Müdür Yardımcı Suat Karaarslan, konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, 4/D Sınıfı öğrencilerinin, öğretmen Şennur Baysal eşliğinde e twining kapsamında proje güzel bir geliştirdiklerini belirtti. Her ay farklı bir tema ile projenin süreceğine dikkat çeken Karaarslan, “Projenin adı: ‘Mektubumda İlim Var.’ Bu projede iki farklı ilde yaşayan öğrenciler birbirlerine mektup aracılığı ile  kendi illerini tanıtacaklar. Öğrencilerimi, Bingöl Karlıova Yiğitler İlkokulu ile eşleştiler ve ilk mektuplarını gönderdiler. Mektuplarında oradaki öğrencilere milli mücadeleyi anlattılar. Bu proje kapsamında öğrencilerimizin ilk etkinliği Alemdar Gemi Müzesi’ne ziyaret düzenlemek oldu. Her ay farklı bir temanın işleneceği bu renkli ve güzel projeden dolayı öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.” dedi.

Paylaşın:
861 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ