logo

“EREĞLİYE YAKIŞIR BİR OTEL OLDU”

  • Kdz. Ereğli’de tadilat gördükten sonra yeni konseptiyle hizmete açılan Elif Otel’in ‘60. Yıl Kutlaması’ törenine katılan Belediye Başkanı Halil Posbıyık,  “Burada konaklayacakların çok memnun olacaklarına inanıyorum. Çünkü burada sanatsal bir çalışma yapıldı, Ereğli’ye yakışır bir otel oldu” dedi.

 Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uzun süredir tadilatta olan Sahil kıyısındaki Elif Otel törenle hizmete açıldı.

Burcu Tanyeri ve Vedat Pehlivan Ortaklığında açılan otel için “60 .yıl Kutlaması” başlığı ile 2 Aralık Cumartesi günü düzenlenen törene; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık-Eşi Neriman Posbıyık, CHP İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Erdemir Genel Müdürü Yardımcısı Sinan Bozkurt, Belediye yöneticileri, eğitim ve STK camiasının yöneticileri, iş insanları ile davetliler katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Posbıyık, 19 Ağustos afetini hatırlatarak geçmiş olsun dileklerini tekrarladı ve “Ereğli’yi en kısa sürede ayağa kaldıracağız. Sahilimizde eskisinden daha güzel bir şekilde hep birlikte gezeceğiz. “ dedi. Afet sonrası destekte bulunan tüm yetkililere teşekkür eden Posbıyık, sahil için yeni proje hazırlandığını açıklayarak Ereğli Sahilinin daha çağdaş bir forma kavuşturulacağını söyledi.

Başkan Posbıyık, otelin ortakları Burcu Tanyeri ve Vedat Pehlivan’ı kutlayarak sanat ağırlıklı yeni konseptini çok beğendiğini söyledi, “Burada konaklayacakların çok memnun olacaklarına inanıyorum. Çünkü burada sanatsal bir çalışma yapıldı, Ereğli’ye yakışır bir otel oldu” dedi.

Otel sahipleri ile yöneticilerinin katılımcılarla yakında ilgilendiği açılış töreni; kurdelenin hayırlı olsun dilekleri ile kesilmesi, otelin gezilmesi ve konuklara kokteyl ikramı eşliğinde sohbetle devam etti.

Paylaşın:
1014 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ