logo

ERKMEN:İKTİDARA GELDİĞİMİZDE YEREL BASINI RAHATLATACAĞIZ

İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen ve Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu ile parti il-ilçe yöneticileri, Kdz. Ereğli Dijtal Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED)Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

27 Mart Cumartesi günü gerçekleşen ziyarette, İyi Parti heyetini ERMED Başkanı Doğan Gönüllü ile yönetim Kurulu üyeleri, Arzu Tekin, Hüseyin Aksakal, Aykut Ateş ve Fahrettin Özaydın karşıladı.

“RAPOR OLUŞTURACAĞIZ”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, yeni kurulan derneğin hayırlı olmasını dileyerek “sanırım ilk ziyareti biz gerçekleştiriyoruz, inşallah ayağımız uğurlu gelir, sizlere çalışmalarınızda başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” dedi. Dijital medyayı ve yerel basını, önemsediklerini ifade eden Erkmen, “Bizler iktidar olduğumuzda özellikle yerel basının sorunlarını çözerek rahatlatacağız. Genel Merkezimizin talimatı ile STK’ları ziyaret ederek sorun ve çözüm önerilerini rapor haline getiriyoruz. Bunları farklı platformlarda seslendirerek çözüm önerileri oluşturuyoruz. Bu anlamda demokrasi adına özveri ile yaptığını iş çok önemlidir. İnanıyorum ki; objektiflikten uzaklaşmadan eleştiri hakkınızı kullanmanız biz siyasetçiler ve kamu yöneticileri için yol gösterici olacaktır. Önemli olan ülkemizin mutluluğu ve refahı için hep birlikte mücadele etmektir.” diye konuştu.
Erkmen ayrıca, 2020 yılı ilkbahar aylarında erken seçim olabileceği öngörüsünde bulunarak , “Gelinen noktada ülkede ekonomi tıkandı, ümit vaat eden bir tablo yok. 81 milyon insanımızın bölünmez bütünlüğü için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

BU KEZ GAZETECİLER KONUŞTU; PARTİLİLER NOT ETTİ

Gönüllü’de, ERMED Yönetim kurulu adına ziyaret için teşekkür ederek derneğin demokrasi yolunda, Kdz. Ereğli şehri, meslek ve meslektaşların gelişmesi ortak paydasında barış içinde çalışacağını bildirdi ve yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıştırdı. Bu sırada söz alan ERMED üyeleri, basın sektöründe “sertifikasyon, basın kartı, denetleme ile ekonomik sorunların” yaşandığını ifade ederek siyasetçilerin bunlara çözüm bulması gerektiğini ifade ettiler. Balbaloğlu ve Erkmen’de gazetecilerin taleplerini tek tek not aldı.
İYİ Parti heyetinin kalabalık bir katılımcı ile pandemi şartlarına uyarak gerçekleştirdiği ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
796 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ