logo

GELECEĞE KALICI ESERLER BIRAKMAK İÇİN…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde  “Siyah Beyaz Fotoğraflarla Anılarda Karadeniz Ereğli” sergi ve albüm tanıtım günleri düzenlenecek.

Kdz Ereğli Tarih Doğa ve Kültürünü Yaşatma Derneği Yönetimi tarafından hazırlanan “Siyah Beyaz Fotoğraflarla Anılarda Karadeniz Ereğli” Fotoğraf Albümünün tanıtımı, sergi ve imza günleri, Atatürk Kültür Merkezinde yer alan Osman Zeki Oral salonunu 26 Mart-3 Nisan 2022 tarihleri arasından düzenlenecek.

Dernek Başkanı Aydın Erol, tanıtım günleri ile ilgili yaptığı açıklamada, daha önce 1990 ve 2006 yıllarında iki albüm hazırlanarak bastırıldığını hatırlattı.

EROL : “DERNEĞİMİZİN KURULUŞ FELSEFESİNE UYGUN OLARAK…”

Üçüncü albüm öncesi kısa süreli bir tereddüt yaşanıldığını ifade eden Erol, “Gazetelerin, kitapların  bile internet aleminden okunduğu, çeyiz sandıklarında itinayla saklanan fotoğrafların gün yüzüne çıkarılıp boy boy paylaşıldığı bir sanal dünyada üçüncü bir albüm bastırılması ne kadar doğru olabilirdi? Bu soruyu kendimize sormadan edemezdik. Ancak bu sorunun cevabı derneğimizin kuruluş felsefesinde daha ilk günden verilmişti zaten. Öncü olmayı ve kalıcı eserler bırakmayı en baştan kabullenmiştik. Çocuklarınıza, torunlarınıza bırakabileceğiniz bu üçüncü albümümüz bu duygularla oluşturulduk.” dedi.

26 MART -3 NİSAN ARASINDA AÇIK OLACAK

Erol, “Siyah Beyaz Fotoğraflarla Anılarda Karadeniz Ereğli” sergi ve fotoğraf albümünün imza ve tanıtım günleri etkinliğinin, 26 Mart 2022 cumartesi günü saat 14.00’de Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral salonunda açılış töreni ile başlayacağını belirterek, 3 Nisan 2022’ye kadar saat 11.30 ve 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağını kaydetti ve  “Dernek üyelerimizi ve hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi. .

Paylaşın:
598 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ