logo

GÖNÜLLÜ, DİJİTAL DÜNYA ÇALIŞTAYINA KATILIYOR

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Gazeteci, Radyo-TV Programcısı Doğan Gönüllü, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı destekleri ile Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından düzenlenen Dijital Dünya Medya Çalıştayı’na katılacak.

6 Mart Cumartesi günü İstanbul Dolmabahçe Çalışma Ofisinde ulusal ve yerel medya mensuplarının katılımı ile düzenlenecek medya Çalıştayı’nın açılış konuşmalarını İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Fahrettin Altun, RTÜK Başkanı Abubekir Şahin ve AYD Başkanı Sinan Burhan yapacak.

“Dijital Dünya, Yeni iletişim Teknolojileri, Geleneksel Medya ve Türkiye’nin Tanıtımı” gibi mesleki konuların görüşüleceği çalıştay, üç ayrı oturum şeklinde düzenlenecek. Tüm katılımcıların Covid-19 testi sonucuma göre salona giriş yapabileceği programa, AYD’nin birçok yurt içi ve yurt dışı programlarına katılan Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi, Gazeteci, Radyo-TV Programcısı Doğan Gönüllü’de katılarak mesleki temaslarda bulunacak.

Türkiye’nin dört bir yanından önemli konuşmacılar ve davetlilerin katılım sağlayacağı Dijital Dünya Medya Çalıştayı Programı şöyle :

Paylaşın:
648 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ