logo

GURUR VE MUTLULUK!

Zonguldak Ereğli’den Ülkü Doğan Gönüllü çiftinin kızları Hande ile Konya Meram’dan Ayfer &Nuri Aydemir çiftinin oğulları Sefa’nın nikahlarında “Ailelerin gurur, gençlerin ise mutluluk” duyguları bir arada yaşandı.

Zonguldak-Ereğli’de Haber Hayat Yayıncılık Kurucuları Ülkü&Doğan Gönüllü çiftinin özel sektör çalışanı kızı Yüksek İç Mimar Zehra Hande ile Konya-Meram’da iş insanları Ayfer &Nuri Aydemir ailesinin oğlu yine özel sektör çalışanı Yüksek İç Mimar Sefa’nın nikahları kıyıldı.

MESAFELER UZAK OLSA DA GÖNÜLLER YAKINDI!

26 Temmuz 2020 Pazar günü saat 14.30’da İstanbul Beşiktaş Belediyesi Evlendirme Dairesinde pandemi önlemleri çerçevesinde gerçekleştirilen nikah töreninde heyecanlı ve duygusal anlar yaşandı. Törene katılamayan Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş gençleri telgraf mesajı ile kutlarken, Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Fatma&Sıtkı Aydemir çifti çiçek gönderdiler. Nezih ortamda gerçekleşen törene her iki aile ve akrabalarının yanı sıra, Tüm İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel/Koordinatörü Sultan Taptık,  Yoo Mimarlık Ortaklarından Orçun Özkan, E. Emniyet Müdürü Neşe&Oğuz Çuhadar, Zonguldak Önceki Dönem Milletvekili Fazlı Erdoğan, Kdz. Ereğli Önceki Dönem Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz. Ereğli Eşrafından Hayırsever çift Nurdan&Orhan Oğuz, Yıldız Teknik Üniversitesi Mütevelli Heyetinden/ Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adaylarından Nesrin& Mustafa Kurt çifti, Erdemir Eski Yöneticilerinden, Tülin&Zafer İnanoğlu, Gülten&Naci Çubuk, Meltem&Güven Gönüllü, Gazeteciler Zübeyde&Şafak Erel ile Zeliha&Fikri Kapan, Yoo Mimarlık yönetici ve çalışanları ile İstanbul, Konya ve Ereğli’den seçkin davetliler katıldı. Tatilde olan Gülseren Tunalı ile Önceki Dönem Zonguldak Milletvekillerinden Boray Baycık ise telefonla kutladılar.

KURALLARA UYULDU, GELENEKLER İHMAL EDİLMEDİ

Hande ile Sefa’nın müzik eşliğinde/alkışlarla sahneye çıkmaları ve Hande’nin Halası Beyhan Köksal İle Sefa’nın meslektaşı Erdem Ayçiçek’in şahitliklerinde nikah işlemlerini yerine getirmelerinin ardından pandemi kurallarına göre takı/tebrik töreni ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Davetlilere günün anısına mini kavanozlarda Ereğli çileği hediyesi takdim edildi. Nikah Boyunca Damadın kardeşi Uzman Diyetisyen Merve Aydemir ile Gelin’in kardeşi Ulusal Medya Haber Editörü Hazar Gönüllü her aşamada çiftlere yardımcı oldular.

HEYECANLI VE MUTLU İDİLER!

Heyecanlı ve mutlu oldukları gözlenen çift ile ailelerinin uyumlu ve sıcakkanlı hareketleri salona yansırken, her iki ailenin üyelerinin bir arada fotoğraf çektirdiği sırada duygusal ve gururlu anlar yaşandı. Bu arada, davetlilerin “darısı bekarların başına” dilekleri bekar genç kız ve erkekleri heyecanlandırdığı gözlendi.

Haber Hayat Yayıncılık Ekibi olarak genç çiftlerimizi ve aileleri kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

Diğer Fotoğraflar yükleniyor:

Paylaşın:
1840 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ