logo

İYİ PARTİ EREĞLİ İLÇE YÖNETİMİNE SP’DEN ZİYARET

Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hasan Soyer, İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nu ziyaret etti.

SP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hasan Soyer, beraberinde önceki dönem ilçe başkanı Gökhan Göktaş ve parti yöneticileri ile birlikte İYİ Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nu ziyaret etti.

27 Kasım Çarşamba günü akşam saatlerinde gerçekleşen ziyarette SP İlçe Başkanı Hasan Soyer, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdikleri kongreyi hatırlatarak, “kongremize teşriflerinizden dolayı sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sevindik ve gururlandık.  Teşekkür ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.”dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “öncelikle yeni yönetiminizin hayırlı olmasını diliyorum. Hakikaten Saadet Partisi bizim için önemli. Türk Demokrasi hayatına büyük katkılar veriyor. Son seçimlerde de birlikte bir seçim yarışında bulunduk. Çok önemsiyoruz. Biz de her zaman dediğim gibi genel de değil yerel de siyaset yapıyoruz. Bu siyaset çerçevesinde her zaman Ereğli için kim ne katkı verebilirse, pozitif anlamda kim katkı sağlayabiliyorsa onunla beraberiz. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

Ziyaret bir süre daha gündeme dair konuların konuşulması ile devam etti.

ZİYARET ÖNCESİ SÜRPRİZ KONUK

Öte yandan İYİ Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, SP yöneticilerini beklediği sırada İYİ Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı Selahattin Mungan kendisine ziyarette bulundu. Programsız gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Balbaloğlu, Mungan’a ilçenin sosyo-kültürel ve ekonomik yapısı ve parti çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Paylaşın:
1101 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ