logo

İYİ PARTİ ZONGULDAK İL YÖNETİMİNDE İSTİFALAR…

İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan bazı isimler partilerinden istifa etti. İYİ Parti’den istifa edeceğini açıklayan İl Disiplin Kurulu Başkanı Asım Tazegül istifaların önümüzdeki günlerde süreceğini söyledi.

İYİ Parti Zonguldak İl Disiplin Kurulu Başkanı Asım Tazegül sosyal medya hesabından partisine yönelik sert eleştirilerde bulunarak istifa edeceğini açıkladı.

Şu anda Covid-19 hastalığından dolayı evden çıkamadığını dile getiren Tazegül, istifasına daha önce partiden ihraç edilen ve son yerel seçimlerde CHP’den Kdz. Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Sertan Kuzu’nun Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından yeniden partiye kabul edilmesini gerekçe gösterdi. Tazegül gazetecilere yaptığı açıklamada önümüzdeki hafta Zonguldak merkez ve diğer ilçelerden 100’lerce kişinin de istifa edeceğini iddia etti. Tazegül açıklamasında, “Ekibimle geldim, ekibimle de giderim. Şuanda Siyasi İşler Başkanımız Murat Keskin, Teşkilat Başkanımız Mehmet Likoğlu, İl Disiplin Kurulu Üyesi Bayram Beceren ve Mustafa Bıçkıcı istifalarını verdi. Ereğli ve diğer ilçelerdeki teşkilatlardan da Pazartesi itibariyle istifalar gelecek. Ben kimseye istifa et demeyeceğim. İstifa etmek isteyen eder… “dedi.

Sertan Kuzu’ya rozetini İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın takarken, İş İnsanı Batu Müftoğlu’da hazır bulundu.

Paylaşın:
767 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ