logo

KARAARSLAN VE EKİBİ ZİYARETLERDE İLGİ GÖRÜYOR

  • Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan, ekibini ve projelerini tanıttığı ziyaretlerine; Kdz. Ereğli Ticaret Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, Türkiye Emekliler Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Ali Ayhan ile devam etti.

Şubat Ayının son günü ilk olarak Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş’i ziyaret eden Karaarslan ve ekibi, görüşme de Ereğli sorunlarını ele alarak fikir alış-verişlerinde bulundu.

Delihakkı ve Yazıcılar arasına bir OSBprojesi olduğunu açıklayan Karaarslan, “Bu saatten sonra yapılacak şeyleri şehrin dışına yapmayı planlıyoruz. Oralarda da canlılık olsun istiyoruz. Bizlerden söz olsun. Biz seçim bitse de üretime devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Keleş, konuğunu “Başarılar diliyorum, bu şehre hakim insanlar tarafından yönetilmesi, beraber ortak paydada buluşulması gerekiliyor. Dediğim gibi seçim bitti, iş bitti diyerek çekilme olmaz. Tekrar çalışmalara devam edilmesi gerekiliyor.” sözleri ile uğurladı

MEHMET AZMAN ZİYARETİ

Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Emre Karaarslan, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ile buluştu.

Projelerinden, ekibinden ve belediyeciliğe bakış açısından söz eden Karaaraslan, sorunları ve çözüm yollarını bildiğini örnekleri ile anlattı ve

Azman, Karaarslan ve ekibine başarılar dileyerek , “Necmettin Erbakan hocamızın yanında olanlar, devamını getiren temiz insanlardır. Diğer partiler başka, Erbakan hocamızın partisi başkadır. Sizde göreve gelirseniz bu görevi layıkıyla yerine getireceğinize inanıyoruz. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.” dedi. Ardından söz alan Aydın Karadağ, Ören mahallesi ile ilgili sorunları iletti.

“EMEKLİLERİMİZ ZOR DURUMDA”

Ziyertte konuşan Karaarslan, “Bizler Erbakan hocamızın çizdiği yoldan sapmadan aynı istikrarla, aynı azimle devam ediyoruz. Allah nasip ederse Ereğli belediyesinde yer alırsak, vatandaşlarımıza milli görüş belediyeciliğinin en doğru karar olduğunu göstermek istiyoruz. Emeklilerimiz zor durumda. Bizler Erbakan hocamızın yönetim stratejilerinden yola çıkarak emekliye de emekçiye de destek olacağız. Onları bu kararından dolayı pişman olmayacağına inandırmak istiyoruz. Yolumuz meşakatli, Erbakan hocamızda zor yollardan geçti. Bizde onun geçtiği yoldan geçiyoruz, işimiz kolay demiyoruz ama asla da pes etmiyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Ayhan konuşmalarına Merhum Necmettin Erbakan’dan sitayişle söz ederek, “Erbakan hocamızı bizler biliriz. Onun gibisi bir daha gelmez. Hocamız öyle büyük adamdı ki şu an devletin başında onun talebeleri duruyor. Demek ki kendisi çok iyi bir hocaymış ki yönetimi talebelerine de çok iyi öğretebilmiş. Sizde onun yolundasınız. İnşallah her şey dilediğiniz gibi olur. Allah yolunuzu açık etsin.” dedi.

Paylaşın:
298 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ