logo

MARTI KOLEJİ’NDEN GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ!

  • Kdz. Ereğli Martı Koleji, 12. Sınıflar için görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi.

Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde 31 Mayıs Çarşamba günü düzenlenen görkemli törene Evim Martı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Numan Korkmaz, Okul Müdürü Ahmet Bal, yöneticiler ve öğretmenlerle birlikte yoğun veli katılımı oldu.

Törenle mezun olan 12. Sınıf öğrencisi 73 mezunun yanı sıra 7 anasınıfı öğrencisi de ilk mezuniyet sevincini yaşadı.

Törende konuşan Okul yöneticileri Korkmaz ve Bal, ülkenin, ekonominin ve eğitim camiasının içinde bulunduğu zorlu şartlara rağmen her türlü fedakârlığı göstererek öğrencilerinin kaliteli eğitim alması için çaba gösterdiklerini ifade ettiler.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE VURGU YAPTILAR

Milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yapan Korkmaz ve Bal, öğrencilere başarılar dileyerek; ahlaklı, adaletli ve Atatürk ilkelerine bağlı bireyler olmalarını tavsiye ettiler. Konuşmasının son kısmında Martı Eğitim Kurumları olarak ‘Kaliteli İnsan, Kaliteli Eğitim’ hedefi ile çalıştıklarını ifade eden Martı Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Numan Korkmaz, öğrencilerin kaliteli hizmete ulaşmasında ve başarılarının arkasında velilerin özverileri olduğuna dikkat çekti ve öğrencilere bundan sonraki hayatları ve yaklaşan üniversite sınavı ile ilgili tavsiyelerde bulundu.

FİNALDE KEPLER HAVAYA…

Görkemli tören, ana sınıfı öğrencilerinin müzikli gösterileri, ilk 3 dereceye giren Okul 1. Ecren Ulus, Okul 2. Nisanur Sarıkaya ve okul 3. Hafsa Demircan’a ödüllerinin takdim edilmesi, bayrak-flama devir teslimi ve 10. Yıl Marşı ile renkli ışık gösterileri eşliğinde mezuniyet keplerinin havaya atılması ile sona erdi.

Paylaşın:
555 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ