logo

“NİCE CUMHURİYET BAYRAMLARI KUTLAYACAĞIZ”

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajında, “Cumhuriyeti ayakta tutan kuvvet milletin gücü, iradesi ve vatanına olan bağlılığıdır. Bizler, Cumhuriyetimizi korudukça ona bağlı inançlarımızla yaşadıkça daha nice Cumhuriyet Bayramları kutlayacağız.” dedi.

Ertuğrul’un mesajı şöyle :

Cumhuriyetimizin kurucusu önderimiz Atatürk’ün, milletimize bıraktığı eşsiz bir hediye olan Cumhuriyetin ilan edilmesinin 98. Yılında birlikte kutlamanın verdiği mutluluk ve coşku içerisindeyiz.

Türkiye için sadece bir yönetim şekli olmayan Cumhuriyet, tarihimizin en geniş çağdaşlaşma hamlesidir. Getirdiği yenilikler ve kolaylıklarla Türk milletinin ufkunu genişletmiştir. Türk milletini onurlu ve özgür bir şekilde düşünebilen, eşit hakları olan fertler haline getirmiştir.

Cumhuriyetin temel hedefi halkına sahip çıkan, ülkesini koruyan, görevlerini yerine getiren üretken bireyleri topluma kazandırarak çağdaş uygarlığın ilerisine ulaştırmak olmuştur.

Devleti yönetmeyi tek bir sınıfa veya zümreye bırakmayan cumhuriyet rejimi kurulduğu andan bu yana ülkemize büyük katkılar sağlamıştır. Tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirmiş olduğu yenilikler sayesinde Türk insanın ufkunu genişleterek sosyal, siyasal ve ekonomik yaşantıyı yükselterek sınıf atlatmıştır.

Türk Milleti, Cumhuriyet sayesinde uluslararası alanlarda önemli bir yere sahip olmuş ve Atatürk ilkeleriyle saygın ülkeler arasına girmiştir.

Cumhuriyeti ayakta tutan kuvvet milletin gücü, iradesi ve vatanına olan bağlılığıdır. Bizler, Cumhuriyetimizi korudukça ona bağlı inançlarımızla yaşadıkça daha nice Cumhuriyet Bayramları kutlayacağız.

Türk Milletine düşen en büyük görev cumhuriyet ilkelerine bağlı kalmak onu sürekli koruyup yüceltmektir. Milletimizin bu günlere gelinen yolları unutmayarak ülkesine, cumhuriyete sımsıkı sarılacağına inancımız tamdır. Tek bir şeye ihtiyacımız var, o da çalışkan olmaktır.

Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor; ulu önderimiz Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda eğiliyorum.

Yaşasın tam bağımsız laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti !!!

Paylaşın:
494 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ