logo

TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ YAPICI, VALİ TUTULMAZ’A ‘BİLGİ’ SUNDU

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı TEDAŞ’ın Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı ile Enerjisa ve Başkent Elektrik yöneticileri, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ederek son günlerde sıklıkla oluşan elektrik kesintileri ve çalışmalar hakkında bilgi sundu.

Türkiye Enerji Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Genel Müdürü Ömer Sami Yapıcı, Genel Müdür Yardımcısı Zafer Turut, Enerjisa Dağıtımlar Direktörü Oğuzhan Özsürekçi, Başkent Elektrik Dağıtım Operasyonları Müdürü Onur Altunbaran, Vali Mustafa Tutulmaz’ı ziyaret ettiler.

Genel Müdür Yapıcı Başkanlığındaki ziyaretçi heyet, son günlerde yoğun kar yağışı sonrası oluşan arızalar ve kesintiler ile il çapında gerçekleştirilen çalışmalar konusunda Vali Tutulmaz’a bilgi sundu.

ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Bilindiği gibi; Zonguldak ve çevresinde özellikle Kdz. Ereğli ilçesinde kar yağışı sonrası çok sayıda vatandaş ve işletme oluşan elektrik arızaları ve kesintilerinden mağdur olmuş, elektrik enerjisi şikayetleri en üst düzeye ulaşmıştı. Ziyaretin sorunlara çözüm sağlayıcı sonuçlara vesile olmasını diliyoruz.

Paylaşın:
901 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ