logo

TEKDER’İN KDZ. EREĞLİ’DE KONUKEVİ OLACAK

Tekniker ve Yüksek Teknikerler Derneği (TEKDER) Genel Başkanı Murat Çatalçam, Twins Apart Otel ile yapılan protokol gereğince TEKDER’e Kdz. Ereğli’de bir konukevi kazandırılmasının sevincini yaşadıklarını belirtti.

TEKDER Genel Başkanı Murat Çatalçam, Kdz. Ereğli’de sahipliğini Zafer Yalman’ın yaptığı Twins Apart Otel ile protokol imzaladıklarını açıkladı.

İLK PİLOT UYGULAMA EREĞLİ’DE..

İmzalanan protokol ile Konukevi alanında ilk pilot uygulamasını Kdz Ereğli’de çok yakın bir zamanda gerçekleştirmiş olacaklarını ifade eden Çatalçam, “Twins & Tekder Konukevi olarak bölge halkına, üyelerimize, üye yakınlarına, Meslek Yüksek Okulu akademisyenlerimize, yeni kayıt işlemlerine gelen öğrencilerimiz ve ailelerine kısacası tüm TEKDER ailesine hizmet vereceğimizi müjdelemek isterim.”dedi. Çatalçam, ayrıca üyeleri olan Zafer Yalman’a da Konukevi projelerine destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Çatalçam, ileriki zamanlarda farklı projelerle üyelerine daha iyi hizmet olanaklarını sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Paylaşın:
1630 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ