logo

TSO BAŞKANLARI SORUN VE TALEPLERİ ‘YUKARIYA’ İLETTİ

Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun videokonferans toplantısına katılarak üyelerinin sorun ve taleplerini ilettiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye’deki 365 Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ile video konferans aracılığıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Hisarcıklıoğlu’nun Koronavirüs Covid-19 nedeni ile video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği programa Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ta katılım sağladı.

EREĞLİ TSO “SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ AKTARILDI”

Telekonferans yöntemi ile yapılan toplantı konusunda Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamada “Tüm dünyayı derinden sarsan Covid-19 Virüsü nedeni ile Başta Amerika ve Avrupa Ülkeleri olmak üzere tüm ülkelerde yaşanan sorunlarla birlikte Ülkemizde de özellikle sağlık ve Ekonomik anlamda zor bir süreçten geçtiğimizi vurgulayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile bu salgınla mücadele etmek adına yapılması gerekenler konusunda istişarede bulundu. Oda ve Borsa Başkanları da yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na aktarma fırsatı yakaladılar. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren toplantı alınacak tedbirlerin ve yol haritalarının görüşülmesinin ardından sona erdi.” denildi.

ALAPLI TSO “ÜYE TALEPLERİ İLETİLDİ”

Öten yandan Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ın da katıldığı aynı toplantı ile ilgili Alaplı TSO’dan yapılan paylaşımda ise, “süreçte yapılabilecek ek önlemler ve üyelerimizden gelen taleplerin iletildiği bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştiriyoruz.” denildi.

Paylaşın:
680 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ