logo

TSO, MÜSİAD, TATOĞLU, TUNALI VE KAPAN AİLESİ, OKURLAR….

Haber Hayat Yayıncılık çatısı altında yayımlanan İŞ’te Haber Hayat gazetesi ve web sitesi 10 yıla girmenin gururunu yaşarken, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü kutlamalar devam ediyor.

Kutlamalar kapsamında; Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Tat Metal Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu Gönüllü’yü çiçekle ve telefonla kutlarken, İŞ İnsanı Sertan Yalçın, Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı ile MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdulkadir Çınar ve Şube Müdürü Kemal Kurtul her zamanki gibi yazılı mesajla kutlama yaptı.

AKSAKAL, TUNALI VE KAPAN AİLESİ

Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Aksakal’da Gönüllü’yü yazılı mesajla kutlarken, Gülseren Tunalı’da telefonla başarı dileklerini iletti. Hakimiyet Gazetesi Sahibi Fikri Kapan ile Eşi Yazı İşleri Müdürü Zeliha Kapan ise aile dostları Ülkü&Doğan Gönüllü çiftini ziyaret ederek başarılı yayıncılığın devamını diledi.

ERDEMİR ADINA ADALI KUTLADI

Öte yandan Erdemir Kurumsal iletişim Şefi Pınar Elmas Adalı’da, Gönüllü’yü telefonla arayarak kutladı ve başarılı yayın yılları diledi.

Duyduğu memnuniyeti ifade eden Gönüllü, “sosyal medya mesajı, yazılı, telefon ve çiçekle kutlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi

Yazılı kutlama mesajları şöyle :

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Başkanı Abdülkadir ÇINAR :

Yayın hayatına başladığınız 01 Aralık 2012 tarihinden bu yana, gerek “İş’te Haber Hayat Gazetesi” gerekse web portalınız  www.haberhayat.net  aracılığıyla bölgemizin ekonomik konuları başta olmak üzere sosyal, kültürel ve siyasi birçok meselesine ışık tutmaya çalıştınız.

Bölgemizde meydana gelen olayların kamuoyuna yansıtılması noktasında bugüne kadar göstermekte olduğunuz objektif, araştırmacı ve tarafsız yayın anlayışınızdan dolayı tebrik ederken, bu tutumunuzu bugünden sonra da devam ettireceğinize dair inancımızı da vurgulamak isterim.

Bu vesileyle daha nice uzun yıllar başarılı işlere imza atmanız temennisiyle şahsım, Yönetim Kurulu, dernek üyelerimizle şube personelimiz adına başta siz ve kıymetli eşiniz Ülkü hanımefendi olmak üzere değerli çalışma arkadaşlarınızla gazetenizin baskısı, yayımlanması ve bizlere ulaştırılması, ayrıca web sitenizin haber akışı ve güncellenmesi ile  bizlere ulaştırılmasına kadar emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarınıza tebriklerimizi sunar, 9. Kuruluş Yıldönümüzü kutlarım.  

MÜSİAD Karadeniz Ereğli Müdürü Kemal KURTUL :

İş’te Haber Hayat Gazetemizin 9. Kuruluş Yıldönümünü tebrik eder, sizlerin aracılığıyla başta değerli eşiniz Sayın Ülkü GÖNÜLLÜ hanımefendi ile Haber Hayat Yayıncılığın kuruluşundan bu yana emeği geçerek elde ettiğiniz başarı da az veya çok katkıları olan tüm arkadaşlarınızın da Yıldönümlerini kutlarım. Başarılı çalışmalarınızın devamı dileklerimle…


Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hüseyin AKSAKAL:

“1 Aralık 2012 yılından kurulan, ilkeli yayıncılık anlayışıyla Ülkemiz, ilimiz ve İlçemiz basını ile kamuoyuna tematik yayıncılık anlamında eşsiz bir katkı sağlayan, Haber Hayat gazetenizin kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.”


Kdz. Ereğli Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ali ÇATAKLI:

Doğru haberciliğin adresi olan HABER- HAYAT gazetesinin 10.yılını gönülden kutluyorum…. Saygılarımla.


İŞ İnsanı/ Kdz. Ereğli TSO Önceki Dönem Başkanı Sertan YALÇIN &Gülberk YALÇIN

Yayımlandığı ilk günden beri güvenerek takip ettiğimiz İŞ’te Haber Hayat Gazetesi ile web sitesinin kurucusu ve yöneticisi Gönüllü ailesini kutlar, başarılarınızın artarak devamını dileriz.


Paylaşın:
716 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ