logo

UYUŞTURUCU SATAN VE KULLANANLAR YAKALANDI

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Devrek ilçesinde uyuşturucu satma girişiminde bulunan ve ayrıca uyuşturucu kullanıcılarına operasyon düzenleyerek şüphelilerin gözaltına alınmalarını sağladı.

Zonguldak Valiliğinden verilen bilgiye göre; İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalarda O.A. ve A.A isimli şahısların İstanbul’dan Zonguldak ili ve ilçelerine uyuşturucu getirerek satacağı bilgisi alındı.

28 Haziran 2020 günü düzenlenen operasyonla şüpheliler O.A. ve A.A, Devrek İlçesi mülki sınırları içerisinde araçta yapılan aramada 989 adet Extacy uyuşturucu hap ile birlikte yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklanarak Beycuma KCİK’ na teslim edildi.

KULLANICILAR DA YAKALANDI

Öte yandan yine Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; yine Devrek’ye A.E., K.Ö. ve G.T. isimli şahısların uyuşturucu kullandığı bilgisi alındı. 26 Haziran 2020 günü şüpheliler A.E., K.Ö. ve G.T. Zonguldak İli Devrek İlçesi Kekeler köyü mülki sınırları içerisinde araçta yapılan aramada 20 gr. Toz Esrar ve uyuşturucu içme aparatı ile birlikte yakalanarak gözaltına alındılar.

Paylaşın:
744 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ