logo

“EREĞLİ’NİN GÜNÜNÜ DEĞİL GELECEĞİNİ DE PLANLIYORUZ”

  • Ak Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, seçim gezilerini değerlendiği açıklamasında, “Ereğli’mize yaraşır bütünsel bir gelişim için tüm esnaflarımızla el ele vereceğiz. Şehrimizin yalnız gününü değil geleceğini de planlıyoruz.” dedi.

Ak Parti Kdz Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer, ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşları başkan ve yönetimlerini ziyaret etti. 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını hızlandıran Sezer, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aslan Keleş , Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer , Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman ile Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman’ı ziyaret ettiği bildirildi.

Ak parti Seçim Koordinasyon Merkezinden verilen bilgiye göre ; Sezer ve ekibini kutlayan Sivil toplum kuruluşları başkanları, Sezer’in Ereğli’nin sorunlarını ve çözümlerini bilen bir kişi olduğunu ifade ederek seçimlerde başarılar dilediler.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sezer, temaslarını değerlendirdiği yazılı açıklamasına Ereğli’ye gerçek hizmetleri getirmek için aday olduğunu belirterek şunları kaydetti :

ŞEHİR DİNAMİKLERİNE PROJELERİN ANLATTI

Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’nda birbirinden kıymetli arkadaşlarımız ile Ereğli vizyonumuzu konuştuk. Kendi alanlarında başarılı işler yapan genç iş insanlarımız ile birlikte geleceğimizi inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Ereğli’yi hep birlikte kalkındıracağız.
İMEAK Kdz.Ereğli Deniz Ticaret Odası Kdz. Ereğli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer’i ziyaret ettik. Denizciler, vatanından ve sevdiğinden uzaklarda aylarca uzak kalmakla birlikte, sayısız fırtınaya göğüs germek ve ne olursa olsun gemiyi limana getirmek için mücadele etmek zorunda kalıyor. Bir denizci misali, zaman gözetmeksizin her türlü zorluğa göğüs gererek, Ereğli’mizi en güzel yere taşıyacağız.
Kdz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ziyaret ettik.
Ereğli’mize yaraşır bütünsel bir gelişim için tüm esnaflarımızla el ele vereceğiz. Şehrimizin yalnız gününü değil geleceğini de planlıyoruz.
Kdz.Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Murat Toprak ve olmazsa olmazımız balıkları, bin bir zorlukla tezgahlara taşıyan balıkçı kardeşlerimiz ile beraberdim. Balıkçılık, üretim ve yetiştiricilik alanlarında bilgiler aldım. Balıkçıların bir tabiri vardır. ‘Bu sene balık çok yaptı!’ Ben de diyorum ki ; ‘Hep beraber balık sezonu geçireceğiz , bunun için varız.’’

Verilen bilgiye göre; Söz konusu ziyaretlerde Sivil Toplum Kuruluşları başkanları, seçime yönelik projelerini detaylı bir şekilde anlatan İbrahim Sezer’e teşekkürlerini sundular.

Başkan adayı Sezer, kendisini samimi bir şekilde karşılayan Sivil Toplum Kuruluşları başkanları ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle ziyaretlerini tamamladı.

Paylaşın:
220 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ